udostępnienia w xp he

witam
jak utworzyc folder w którym udostepnie np.swoje pliki w sieci lokalnej LAN tak aby wszyscy mogli z sieci sciągnąc dane na swój komp
dzieki z góry
pozdrawiam
mam XP HE

Odpowiedzi: 7

Rabbit:
1.prawym na folder i udostępnianie i zabezpieczenia... jeśli tego nie ma to na właściwości i na zakładke Udostępnianie :)
to jest to o co mi chodziło dzieki Rabbit
Anonymous
Dodano
27.02.2004 17:06:43
Rebe:
Tego w home nie ma ( w awaryjnym teź ) – skleroza Cię EL NINO ogarnia.
Dlatego tez zabezpieczylem sie piszac – "Jesli oczywiscie jest ta opcja w Home" :wink: :lol: .

Nie mozna wszystkich opcji we wszystkich systemach pamietac :P :P .
EL NINO
Dodano
27.02.2004 15:15:53
EL NINO:
Jesli nie ma w menu pod prawym myszy Udostepniania, to zobacz czy we wlasciwosci Polaczenia sieciowego masz zaznaczone zezwalanie na udostepnianie i zmiane/zapis. Teraz strzelam z tym miejscem, bo nie mam Home. No i zerknij do (obojetnie w jakim folderze) Narzedzia –> Opcje folderow –> Widok czy nie masz odznaczone Uzyj prostego udostepniania. Jesli oczywiscie jest ta opcja w Home.

Tego w home nie ma ( w awaryjnym teź ) – skleroza Cię EL NINO ogarnia.
Rebe
Dodano
27.02.2004 14:57:58
Jesli nie ma w menu pod prawym myszy Udostepniania, to zobacz czy we wlasciwosci Polaczenia sieciowego masz zaznaczone zezwalanie na udostepnianie i zmiane/zapis. Teraz strzelam z tym miejscem, bo nie mam Home. No i zerknij do (obojetnie w jakim folderze) Narzedzia –> Opcje folderow –> Widok czy nie masz odznaczone Uzyj prostego udostepniania. Jesli oczywiscie jest ta opcja w Home.
EL NINO
Dodano
27.02.2004 14:49:01
1.prawym na folder i udostępnianie i zabezpieczenia... jeśli tego nie ma to na właściwości i na zakładke Udostępnianie :)
Rabbit
Dodano
27.02.2004 12:10:03
chodzi o to abym udostepnił np.filmy na siec klikłem prawym i nie ma udostepnien to ma byc folder w którym bede udostepniał swoje pliki np.kowalski na siec a w tym folderze beda moje dane
Anonymous
Dodano
27.02.2004 11:58:30
Jak utworzyc folder, czy jak udostepnic ?
Bo jesli chodzi o folder, to normalnie – utworz nowy folder a jesli chodzi o udostepnienie go, to ...
... tez normalnie – prawym myszy i Udostepnianie.
EL NINO
Dodano
27.02.2004 11:00:19
Anonymous
Dodano:
27.02.2004 10:35:45
Komentarzy:
7
Strona 1 / 1