udostepnianie!
mam taki maly problem. dosc nietypowy. W szkolnych komputerach zakladane sa ograniczenia na dostep do panelu sterowania czy wlasciwosci pulpitu. Moze mi ktos udzielic info na temat jak takie zabezpieczenia 'ominac' ?
Odpowiedzi: 4
jaka edycja szkolnej pracowni? jaki sbs?
ogolnie to musisz byc zalogowany jako administrator. w wersjach win9x/me wystarczy xxxxxxxxxxxxx
standardowe hasla do pracowni komputerowych dostarczanych przez men:
xxxxxxxxxxxxxx
Srali muchy bedzie wiosna. To nie sa komputery BrT, wiec nie rozumiem skad ten owczy ped do pomocy ? Skoro administrator tak ustawil, to tak ma zostac i nic Wam do tego.
EL NINO
ogolnie to musisz byc zalogowany jako administrator. w wersjach win9x/me wystarczy xxxxxxxxxxxxx
standardowe hasla do pracowni komputerowych dostarczanych przez men:
xxxxxxxxxxxxxx
Srali muchy bedzie wiosna. To nie sa komputery BrT, wiec nie rozumiem skad ten owczy ped do pomocy ? Skoro administrator tak ustawil, to tak ma zostac i nic Wam do tego.
EL NINO
GX260:w start > uruchom – wpisz polecenie: control
I co dalej?
Cały czas mając w pamięci to, źe jest to konto z ograniczeniami.
Pominę tu słuszną uwagę , którą Bobi_robert umieścił wyźej.
w start > uruchom – wpisz polecenie: control
BrT:mam taki maly problem. dosc nietypowy. W szkolnych komputerach zakladane sa ograniczenia na dostep do panelu sterowania czy wlasciwosci pulpitu. Moze mi ktos udzielic info na temat jak takie zabezpieczenia 'ominac' ?
No rzeczywiscie nie ma co to bez watpienia ma bardzo duzo wspolnego z sieciami :shock:
Nabroic cos chcesz??
Systemy to XP Pro??
Jesli tak to gpedit.msc
Strona 1 / 1