Udostępnianie na koncie uźytkownika ??
Witam, wiem juz ze wczesniejszych postow jak zrobic by odmowic dostepu do danych folderow uzytkownikowi innego konta ktore ma ograniczenia lecz nei wiem jeszcze jak zrobic to by nie mial dostepu do panelu sterowania chodzi mi glownie o widok zeby nie mogl sobie zmieniac tapet itp. oraz chodzi mi o to dlaczego jesli dalem ze ma kotrole nad wszystkim nie mozna nic usunac z pulpitu tego uzytkownika wchodzac na jego konto oczywiscie ? Pisze o brak dostepu skoro dalem pelen dostep chyba nie powinno tak si dziac prawda, aha i jeszcze jedno pytanko jak sie takiemu uzytkownikowi blokuje prawy przycisk myszki np. na pasku zadan ?? Prosze o pomoc :) Z gory dziekuje i pozdrawiam :)
Odpowiedzi: 3
Czy ktos mi powie jak to wszystko poblokowac ale tylko dla jednego konta bo mam dwa na jednym kompie i chce tylko tyego drugiego tak ograniczyc a jak posluguje sie gpedit.msc to mi blokuje dla calego komutera wiec dla mnie Administratora tez :( Pomocy :)
no dobrze ale jak mam tam ustawic zeby tylko te opcje byly poblokowane dla jednego konta ??
Wszystko poustawiaj w gpedit.msc
Strona 1 / 1