tylko dzwiek po kompresji
Witam,
Mam program imTOO MPEG encoder i jak probowalem skompresowac film w formacie .avi sciagniety z kamery cyfrowej to po kompresji jest tylko dzwiek, a obraz jest caly zielony...Wgralem wszystkie mozliwe kodeki i dalej to samo. Zmieniam przy kompresji format z avi na divix lub mpeg2 i nie wazne jaki filmik kompresuje zawsze po tym jest sam dzwiek i piekna zielen...nic pozatym.
Mam nadzieje, ze pomozecie.
Z gory dzieki.
pozdro
Mam program imTOO MPEG encoder i jak probowalem skompresowac film w formacie .avi sciagniety z kamery cyfrowej to po kompresji jest tylko dzwiek, a obraz jest caly zielony...Wgralem wszystkie mozliwe kodeki i dalej to samo. Zmieniam przy kompresji format z avi na divix lub mpeg2 i nie wazne jaki filmik kompresuje zawsze po tym jest sam dzwiek i piekna zielen...nic pozatym.
Mam nadzieje, ze pomozecie.
Z gory dzieki.
pozdro
Odpowiedzi: 3
A jednak programem Windows Media Encoder 9 udalo mi sie zmienic objetosciowo film, ktory z 650 mb spadl do 60 jednak format WMA niestety nie jest odczytywany przez zwykly odtwarzacz podlaczony do tv, wiec nie wiecie moze czy z tym dziwnym formatem idzie jeszcze cos zrobic i zamienic go na bardziej przyjazny?
Wogole nie ma zadnej mozliwosci, zeby jednak cos zmienic? Nie moge jeszcze raz filmow z kamery wgrac, poniewaz jest juz na niej calkiem co innego niestety...
Dzieki za pomoc tak swoja droga.
Dzieki za pomoc tak swoja droga.
Zapomniałeś PAL ustawić i na NTSC sobie przechwyciłeś ten film. Trza od początku , juź nic z tym nie zrobisz IMO
Strona 1 / 1