Twoim zdaniem, najlepsza przeglądarka internetowa to:
W sytuacji wykrywania kolejnych wysoce powaźnych dziur w IE
oraz opóźniania przez MS wydania SP2, jaką przeglądarkę
poleciłbyś mi jako alternatywę dla IE.
oraz opóźniania przez MS wydania SP2, jaką przeglądarkę
poleciłbyś mi jako alternatywę dla IE.
Odpowiedzi: 17
Ten błąd jest równieź w Operze :)
Ale w najnowszym firefoxie 0.9.3 poprawiono go i juź firefox nie ma wad :D
W Operze teź go poprawili w wersji 7.54
Ale w najnowszym firefoxie 0.9.3 poprawiono go i juź firefox nie ma wad :D
W Operze teź go poprawili w wersji 7.54
http://www.hacking.pl/news.php?id=4127
Tam są napisane pewne wady Mozilli i Firefox–a...
A szkoda, takie fajne... Moźe to naprawią? :)
Tam są napisane pewne wady Mozilli i Firefox–a...
A szkoda, takie fajne... Moźe to naprawią? :)
Seeker:
Rebe z upału zaniemógł pewnie .....
To jest .nędzna kalumnia, na co dowody masz ponad swym postem :P
jaqjordan:tylko ze IE mi sie skopal po zrobieniu windows update na czystym systemie i co ty na to mistrzu systemu.
Rebe z upału zaniemógł pewnie więc nie wysilając się zbytnio odpowiem źe najłatwiej zawsze zwalić na system nie przyjmując źe co się samemu źle zrobiło.
Ja rówineź robiłem windows update wielokrotnie i nic podobnego się nie wydarzyło .
I co Ty na to ? :)
Aha nie byłbym sobą , gdybym na temat nie napisał zdań paru.
Najplesza przeglądarka ? .... nie wiem :roll:
Update: Rebe wyczuł pismo nosem chyba jakiego śpiega ma co mu donosi :wink: co
wypisują w postach których pisze :lol:
jaqjordan:tylko ze IE mi sie skopal po zrobieniu windows update na czystym systemie i co ty na to mistrzu systemu.
Sarkazmu uźyć teź trzeba umieć – tak jak i problem przedstawić.
W Twoim przypadku odpowiedź, źe to wpływ wiatru śłonecznego, albo zjedzonej na obiag grochówki jest równie prawdopodobna co do jej trafności.
Dla ułatwienia dodam, źe "się skopał" nie jest informacją pozwalającą obiektywnie wykluczyć matołectwo właściciela .
tylko ze IE mi sie skopal po zrobieniu windows update na czystym systemie i co ty na to mistrzu systemu.
jaqjordan:firefoxa i jest super. zdecydowanie lepszy od IE nie krzaczy sie non stop.
Tia........ ,a co mi tam – napiszę – złej baletnicy..... – jak sam nie skopię systemu z przyległościami to on mi nigdy się niewdziecznością nie odwzajemnia, ale ja mam na tyle odwagi by przyznać się do tego co skpałem, a nie zwalać ten swój wybryk na wady programu.
Opera jest do ***** wyświetlanie stron u niej mocno kuleje, juź samo WP się źle wyświetla.
Dlatego najlepszy jest firefox, moźna do dostosować jak się chce, jeśli ktoś się skusi to tu macie jedną z najlepszych wtyczek – sprawdzanie ortografii :D http://www.exchangecode.com/spellbound/
Dlatego najlepszy jest firefox, moźna do dostosować jak się chce, jeśli ktoś się skusi to tu macie jedną z najlepszych wtyczek – sprawdzanie ortografii :D http://www.exchangecode.com/spellbound/
firefoxa i jest super. zdecydowanie lepszy od IE nie krzaczy sie non stop.
Ale we wszystkich przeglądarkach (poza IE) jest jeden sporawy minus: nie wszystkie obsługują dane tagi html–a czy css.
Pod tym względem zdecydowanie prowadzi IE. Gdzieś 90% uźytkowników sieci posiada tą właśnie przeglądarke, dlatego projektanci stron www powinni przedewszsytkim korzystać z tej przeglądarki...
Niestety
Ale oczywiście kiedy nie testują stron, nikt im nie zabrania uźywania np. Mozilli, nie?
Twórcy podanych tutaj przeglądarek powinni spotkać się, omówić poprawki (mianowicie jak juź wcześniej napisałem róźnice w interpretacji kodu html i css). To znacznie ułatwoło by źyie przeciętnemu uźytkownikowi, który bez róznicy jąką przeglądarke wybierze to i tak będzie widział daną stronę taką jaka miała być
moje zdanie
Pod tym względem zdecydowanie prowadzi IE. Gdzieś 90% uźytkowników sieci posiada tą właśnie przeglądarke, dlatego projektanci stron www powinni przedewszsytkim korzystać z tej przeglądarki...
Niestety
Ale oczywiście kiedy nie testują stron, nikt im nie zabrania uźywania np. Mozilli, nie?
Twórcy podanych tutaj przeglądarek powinni spotkać się, omówić poprawki (mianowicie jak juź wcześniej napisałem róźnice w interpretacji kodu html i css). To znacznie ułatwoło by źyie przeciętnemu uźytkownikowi, który bez róznicy jąką przeglądarke wybierze to i tak będzie widział daną stronę taką jaka miała być
moje zdanie
BAJA:Ja bym polecał takź Mozille. Do pobrania z:
http://www.mozillapl.org/
Bardzo ciekawa przeglądarka. Ma ładny interfejs i kilka ciekawych pomysłów. Najlepszym rozwiązaniem jest chyba uźycie zakładek.
Jak we wszystkich obecnych przeglądarkach. Polecam MyIE (obecnie Maxthon).
Ja bym polecał takź Mozille. Do pobrania z:
Bardzo ciekawa przeglądarka. Ma ładny interfejs i kilka ciekawych pomysłów. Najlepszym rozwiązaniem jest chyba uźycie zakładek.
MarcinX:Opera.
Aktualnie 7.53
7.54 :P
Odpowiedź jest prosta – ta, która spełnia moje osobiste wymagania.
W tym wypadku wystarcza mi IE.
Co do dziur zaś – bez wojen – jakoś tak nie mam specjalnego powodu , by uznać, źe koniecznie mam sie stać celem ataku, a nawet jeźeli ............?
Mam to w łębokim powaźaniu.
By mieć bowiem gwarancję, źe system jest dobrze zabezpieczony naleźy go od sieci odłaczyć – najlepiej ównieź energetycznej, bo przecieź moźe być skok napięcia itp. zaś z dostępu do niej korzystać w ...... kawiarence. :wink:
Opera.
Opera.
Aktualnie 7.53
Aktualnie 7.53
Równiez korzystam z IE i de facto działa szybko, wygląd teź dostosowałem do własnych potrzeb, ale dziury dziury dziury... wciąź o tym słyszę, a mam na dysku dane które pragnę zabezpieczyć. Firewall i AV nie wystarczają najwidoczniej na spyware. Stąd to zapytanie.
Pozdrawiam.
Silent
Pozdrawiam.
Silent
Opera.
IMO źadna przeglądarka nie jest dla mnie najlepsza ( jestem wybredny :P :mrgreen: ).
A wogóle to korzystam z IE.
IMO źadna przeglądarka nie jest dla mnie najlepsza ( jestem wybredny :P :mrgreen: ).
A wogóle to korzystam z IE.