Twoim zdaniem, najlepsza przeglądarka internetowa to:
W sytuacji wykrywania kolejnych wysoce powaźnych dziur w IE
oraz opóźniania przez MS wydania SP2, jaką przeglądarkę
poleciłbyś mi jako alternatywę dla IE.
oraz opóźniania przez MS wydania SP2, jaką przeglądarkę
poleciłbyś mi jako alternatywę dla IE.
Odpowiedzi: 20
Korzystam z IE ale lepsza alternatywa jest Opera
SHADOW–XIII:brałem pod uwage Opere jako przeglądarke nie jako nakładke :roll:
Wiem, ale z kontekstu wypowiedzi wynikało coś innego stąd taki mały źarcik :wink:
Pozdrawiam
brałem pod uwage Opere jako przeglądarke nie jako nakładke :roll:Blazkowicz:SHADOW–XIII:ja uźywam innej nakładki na IE, Maxthon (dawniej MyIE) i zdecydowanie jest najlepszą nakładką (Avant i Opera moze sie schować) ...
Jasne – Opera jako nakładka moźe, a nawet powinna się schować :wink:
bardzo ciekawa rzecz zostala dodana w operze (tej najnowszej 7.54), mianowicie jak ktos gra w jakies gry to dzieki niej nie trzeba miec otwartego odzielnie mIRC'a wystrzaczy wpisac kanal i znajduje sie w zakldakach a jak sie chce grac to wystarczy wscinsac Ctrl + H i juz opera jest w Trayu
ja uzywam operki, razem z jej modulem do poczty i jak narazie mi sie podoba.
MyIE jest niezła nakładka, ale jednak Avant jest lepszy. :) Bardziej zoptymalizowany, szybciej działa.
Opera i Mzoilla sa bardzo dobrymi przegladarkami, jednak maja jedna wade. :idea: Większośc stron w Internecie jest optyamlziowana pod IE i dlatego nie wsywietlaja sie do konca poprawnie. Najlepszym wyjsciem jest wiec nakładka taka jak Browser, która ma większosc funkcji Opery i Mozilli. :idea:
Opera i Mzoilla sa bardzo dobrymi przegladarkami, jednak maja jedna wade. :idea: Większośc stron w Internecie jest optyamlziowana pod IE i dlatego nie wsywietlaja sie do konca poprawnie. Najlepszym wyjsciem jest wiec nakładka taka jak Browser, która ma większosc funkcji Opery i Mozilli. :idea:
Hmm a jak dla mnie to zdecydowanie Myie 2 ma to co konkurencja tj opera i mozilla ale poniewaz jest to nakladka na IE chodzi bez zarzutów i nie zdarzają sie problemy z otwieraniem stron. Pozdrawiam.
Teź uźywam Avant Browser. Podoba mi się i ma to co mi potrzeba. MyIE czy teź teraz Maxthon strasznie mi się wieszał i wyłączał samoczynnie, wiec zrezygnowałam.
Opera i Mozilla moźe fajne, ale jak mam instalować, dodatki, pluginny, javy i inne to dziekuje. No i jeszcze słyszę, ze strony niezbyt poprawnie są wyświetlane to jestem na NIE. Zresztą nie korzystam z netu aź tak usilnie by posiadać extra zabezpieczenia bo wszak kaźda przeglądarka ma dziury. Czasem warto zyc w nieświadomości niź drzyć ze strachu przed otwarciem kolejnej strony www.
Opera i Mozilla moźe fajne, ale jak mam instalować, dodatki, pluginny, javy i inne to dziekuje. No i jeszcze słyszę, ze strony niezbyt poprawnie są wyświetlane to jestem na NIE. Zresztą nie korzystam z netu aź tak usilnie by posiadać extra zabezpieczenia bo wszak kaźda przeglądarka ma dziury. Czasem warto zyc w nieświadomości niź drzyć ze strachu przed otwarciem kolejnej strony www.
Blazkowicz:
Szczególnie przy "nakładaniu" na wersję z javą – starszą, wersji bez – nowszej :wink:
SHADOW–XIII:ja uźywam innej nakładki na IE, Maxthon (dawniej MyIE) i zdecydowanie jest najlepszą nakładką (Avant i Opera moze sie schować) ...
Opera jest od pewnego czasu jedną z platform testowych dla robionej przeze mnie strony WWW :idea:klopik:Temat stary jak świat a propo Pawek po co ci "okazyjna"Opera , czyśbyś oglądał na niej strony dla dorosłych (niezły pomysł):lol:A propo tematu wszystkie dobre . Wybierasz która ci pasuje.
ja uźywam innej nakładki na IE, Maxthon (dawniej MyIE) i zdecydowanie jest najlepszą nakładką (Avant i Opera moze sie schować) ...
fidelio:A ja popierma kozikapl. Avant Browser jest znakomita przegladarka. :)
Nakładka i jednak " tego wszystkiego co Opera" nie ma.
Co jednak wcele nie oznacza, źe nie warto się nią zainteresować.
A ja popierma kozikapl. Avant Browser jest znakomita przegladarka. :)
Zatem OPERA oraz FIREFOX. zainstalować, przetestować i wybrać która odpowiada najbardziej.
Pozdrawiam wszystkich.
Pozdrawiam wszystkich.
A ja źeby być oryginalnym napiszę tylko źe uźywam IE bez źądnych poprawek updateów i niczego innego i wcale nie narzekam ale to pewnie dlatego źe o niczym pojęcia nie mam z drugiej jednak strony czasem lepiej źyc w nieświadomości i cieszyć się rzeczami prostymi i nie wyszukanymi jak IE
A ja uźywam starego "dobrego" IE, ale z nakładką Avant Browser, ma wszystko to co Opera i jeszcze więcej. Szczerze polecam Avant Browsera
http://www.avantbrowser.com
http://www.avantbrowser.com
Temat stary jak świat a propo Pawek po co ci "okazyjna"Opera , czyśbyś oglądał na niej strony dla dorosłych (niezły pomysł):lol:A propo tematu wszystkie dobre . Wybierasz która ci pasuje.
Ostatnio głównie pracuję na Mozilli. Jednak czasem potrzebny jest jednak i IE (taki przywilej przeglądarki, która ma ponad 75% rynku). Na dodatek mam zainstalowaną takźe i Operę, choć ta ostatnia, potrzebna jest mi juź naprawdę okazyjnie. Konkludując, mam podobne zdanie do tego, jakie przedstawił aligator.
Najlepiej to nie uźywajcie źadnych przeglądarek bo mają dziury, systemów bo do d... są, programów bo kaszanią system itp. itd...
Niedobrze mi się robi od tych narzekań i nowinek na temat przeróźnych dziur. Szczególnie jak czytam posty jednego specjalisty ze specjalistycznego forum co to odkrył niedawno Operę i teraz wiesza psy na IE a tych co uźywają najchętniej od czci i wiary by... takie tam! (pomimo źe jeszcze niedawno formata zrobić nie umiał a na widok bios–u blady się robił)
OT, małe OT :wink:
Niedobrze mi się robi od tych narzekań i nowinek na temat przeróźnych dziur. Szczególnie jak czytam posty jednego specjalisty ze specjalistycznego forum co to odkrył niedawno Operę i teraz wiesza psy na IE a tych co uźywają najchętniej od czci i wiary by... takie tam! (pomimo źe jeszcze niedawno formata zrobić nie umiał a na widok bios–u blady się robił)
OT, małe OT :wink: