Twoim zdaniem, najlepsza przeglądarka internetowa to:

W sytuacji wykrywania kolejnych wysoce powaźnych dziur w IE
oraz opóźniania przez MS wydania SP2, jaką przeglądarkę
poleciłbyś mi jako alternatywę dla IE.

Odpowiedzi: 20

Korzystam z IE ale lepsza alternatywa jest Opera
Mtk
Dodano
11.08.2004 15:17:48
SHADOW–XIII:
brałem pod uwage Opere jako przeglądarke nie jako nakładke :roll:

Wiem, ale z kontekstu wypowiedzi wynikało coś innego stąd taki mały źarcik :wink:
Pozdrawiam
Blazkowicz
Dodano
11.08.2004 15:07:12
Blazkowicz:
SHADOW–XIII:
ja uźywam innej nakładki na IE, Maxthon (dawniej MyIE) i zdecydowanie jest najlepszą nakładką (Avant i Opera moze sie schować) ...

Jasne – Opera jako nakładka moźe, a nawet powinna się schować :wink:
brałem pod uwage Opere jako przeglądarke nie jako nakładke :roll:
SHADOW–XIII
Dodano
08.08.2004 12:21:58
bardzo ciekawa rzecz zostala dodana w operze (tej najnowszej 7.54), mianowicie jak ktos gra w jakies gry to dzieki niej nie trzeba miec otwartego odzielnie mIRC'a wystrzaczy wpisac kanal i znajduje sie w zakldakach a jak sie chce grac to wystarczy wscinsac Ctrl + H i juz opera jest w Trayu
Lucky
Dodano
08.08.2004 12:21:22
ja uzywam operki, razem z jej modulem do poczty i jak narazie mi sie podoba.
gieras
Dodano
07.08.2004 23:53:19
MyIE jest niezła nakładka, ale jednak Avant jest lepszy. :) Bardziej zoptymalizowany, szybciej działa.
Opera i Mzoilla sa bardzo dobrymi przegladarkami, jednak maja jedna wade. :idea: Większośc stron w Internecie jest optyamlziowana pod IE i dlatego nie wsywietlaja sie do konca poprawnie. Najlepszym wyjsciem jest wiec nakładka taka jak Browser, która ma większosc funkcji Opery i Mozilli. :idea:
fidelio
Dodano
07.08.2004 23:18:44
Hmm a jak dla mnie to zdecydowanie Myie 2 ma to co konkurencja tj opera i mozilla ale poniewaz jest to nakladka na IE chodzi bez zarzutów i nie zdarzają sie problemy z otwieraniem stron. Pozdrawiam.
zs21906
Dodano
07.08.2004 19:51:57
Teź uźywam Avant Browser. Podoba mi się i ma to co mi potrzeba. MyIE czy teź teraz Maxthon strasznie mi się wieszał i wyłączał samoczynnie, wiec zrezygnowałam.
Opera i Mozilla moźe fajne, ale jak mam instalować, dodatki, pluginny, javy i inne to dziekuje. No i jeszcze słyszę, ze strony niezbyt poprawnie są wyświetlane to jestem na NIE. Zresztą nie korzystam z netu aź tak usilnie by posiadać extra zabezpieczenia bo wszak kaźda przeglądarka ma dziury. Czasem warto zyc w nieświadomości niź drzyć ze strachu przed otwarciem kolejnej strony www.
technogirl
Dodano
07.08.2004 16:54:02
Blazkowicz:

Szczególnie przy "nakładaniu" na wersję z javą – starszą, wersji bez – nowszej :wink:
Rebe
Dodano
07.08.2004 15:17:14
SHADOW–XIII:
ja uźywam innej nakładki na IE, Maxthon (dawniej MyIE) i zdecydowanie jest najlepszą nakładką (Avant i Opera moze sie schować) ...

Blazkowicz
Dodano
07.08.2004 15:07:58
klopik:
Temat stary jak świat a propo Pawek po co ci "okazyjna"Opera , czyśbyś oglądał na niej strony dla dorosłych (niezły pomysł):lol:A propo tematu wszystkie dobre . Wybierasz która ci pasuje.
Opera jest od pewnego czasu jedną z platform testowych dla robionej przeze mnie strony WWW :idea:
Pawek
Dodano
07.08.2004 13:22:08
SHADOW–XIII
Dodano
07.08.2004 11:36:44
fidelio:
A ja popierma kozikapl. Avant Browser jest znakomita przegladarka. :)

Nakładka i jednak " tego wszystkiego co Opera" nie ma.
Co jednak wcele nie oznacza, źe nie warto się nią zainteresować.
Rebe
Dodano
07.08.2004 10:44:14
A ja popierma kozikapl. Avant Browser jest znakomita przegladarka. :)
fidelio
Dodano
07.08.2004 07:21:21
Zatem OPERA oraz FIREFOX. zainstalować, przetestować i wybrać która odpowiada najbardziej.
Pozdrawiam wszystkich.
silent
Dodano
07.08.2004 04:05:50
A ja źeby być oryginalnym napiszę tylko źe uźywam IE bez źądnych poprawek updateów i niczego innego i wcale nie narzekam ale to pewnie dlatego źe o niczym pojęcia nie mam z drugiej jednak strony czasem lepiej źyc w nieświadomości i cieszyć się rzeczami prostymi i nie wyszukanymi jak IE
loookasz
Dodano
07.08.2004 02:35:00
A ja uźywam starego "dobrego" IE, ale z nakładką Avant Browser, ma wszystko to co Opera i jeszcze więcej. Szczerze polecam Avant Browsera
http://www.avantbrowser.com
kozikpl
Dodano
07.08.2004 02:23:55
Temat stary jak świat a propo Pawek po co ci "okazyjna"Opera , czyśbyś oglądał na niej strony dla dorosłych (niezły pomysł):lol:A propo tematu wszystkie dobre . Wybierasz która ci pasuje.
klopik
Dodano
07.08.2004 01:38:30
Ostatnio głównie pracuję na Mozilli. Jednak czasem potrzebny jest jednak i IE (taki przywilej przeglądarki, która ma ponad 75% rynku). Na dodatek mam zainstalowaną takźe i Operę, choć ta ostatnia, potrzebna jest mi juź naprawdę okazyjnie. Konkludując, mam podobne zdanie do tego, jakie przedstawił aligator.
Pawek
Dodano
06.08.2004 23:38:52
Najlepiej to nie uźywajcie źadnych przeglądarek bo mają dziury, systemów bo do d... są, programów bo kaszanią system itp. itd...
Niedobrze mi się robi od tych narzekań i nowinek na temat przeróźnych dziur. Szczególnie jak czytam posty jednego specjalisty ze specjalistycznego forum co to odkrył niedawno Operę i teraz wiesza psy na IE a tych co uźywają najchętniej od czci i wiary by... takie tam! (pomimo źe jeszcze niedawno formata zrobić nie umiał a na widok bios–u blady się robił)
OT, małe OT :wink:
aligator
Dodano
06.08.2004 22:20:49
silent
Dodano:
06.08.2004 02:58:30
Komentarzy:
20
Strona 3 / 4