Twoim zdaniem, najlepsza przeglądarka internetowa to:
W sytuacji wykrywania kolejnych wysoce powaźnych dziur w IE
oraz opóźniania przez MS wydania SP2, jaką przeglądarkę
poleciłbyś mi jako alternatywę dla IE.
oraz opóźniania przez MS wydania SP2, jaką przeglądarkę
poleciłbyś mi jako alternatywę dla IE.
Odpowiedzi: 20
darek_dade:Ja w IE otwieram tylko linki z gg... nie wiem czemu nie ma takiej opcji aby otworzyć linki w operze czy jakiejkolwiek innej przeglądarce. Ostatnio nawet przyzwyczaiłem się kopiować linki w sumie.
Sciag nowa wersje aplikacji GG (6.0.152 albo cos takiego;)). Na ta implemencje (otwierania linkow w domyslnej przegladarce) czekalo sie kilka lat :shock:
PS. Ja nei wytrzymalem i zaczalem uzywac Tlena :lol:
Ja w IE otwieram tylko linki z gg... nie wiem czemu nie ma takiej opcji aby otworzyć linki w operze czy jakiejkolwiek innej przeglądarce. Ostatnio nawet przyzwyczaiłem się kopiować linki w sumie.
brtx:Ja wtej chwili uzywam glownie Opery (...) IE sluzy mi do otwierania witryn ktore nie dzialaja lub zle dzilaja na w/w przegladarkach...
Podpisuje sie...
Witam
Ja korzystam z Opery dlatego bo ma wszystko co mi jest potrzebne i duźo więceej. Czasami zdarza mi się włączyć FF, ale to juź nie to.
Pozdrawiam
Ja korzystam z Opery dlatego bo ma wszystko co mi jest potrzebne i duźo więceej. Czasami zdarza mi się włączyć FF, ale to juź nie to.
Pozdrawiam
Ja wtej chwili uzywam glownie Opery, czasem FF.
IE sluzy mi do otwierania witryn ktore nie dzialaja lub zle dzilaja na w/w przegladarkach...:roll:
IE sluzy mi do otwierania witryn ktore nie dzialaja lub zle dzilaja na w/w przegladarkach...:roll:
Aź nie wiedziałem, źe tyle osób operę uźywa. Tak mi się wydaje, źe większość ludzi, którzy wiedzą co oznacza słowo "przeglądarka internetowa" wie, źe moźe w kaźdej chwili przesiąść się na operę mozille czy cokolwiek. Jednak niestety sporo o tym chyba nie wie :roll:
witam!
Ja uźywam cały czas Avant Browser i jestem zadowolony!!!! :D
Ja uźywam cały czas Avant Browser i jestem zadowolony!!!! :D
ja mam opere i mozille (Zwykla)
w sumie nie narzekam ale
najbardziej funkcjonalna dla mnie jest
mozilla chociaz operze tez nic nie brakuje
a co do IE jest oki
tylko niech ktos mi powie czemu IE jest sprzedawany z winda
a nie np kupujemy sam system powinien byc wtedy troszke tanszy
to samo z media playerze i t d
przeciez wtedy kazdego bylo by stac na system
byl by legalny a reszte da sie zalatwic osobnooo
w sumie nie narzekam ale
najbardziej funkcjonalna dla mnie jest
mozilla chociaz operze tez nic nie brakuje
a co do IE jest oki
tylko niech ktos mi powie czemu IE jest sprzedawany z winda
a nie np kupujemy sam system powinien byc wtedy troszke tanszy
to samo z media playerze i t d
przeciez wtedy kazdego bylo by stac na system
byl by legalny a reszte da sie zalatwic osobnooo
Dla mnie Firefox jest bezkonkurencyjny. Zobacznie na forum Opery, ludzie którzy tam piszą wyraźnie zaznaczają przewaga Firefoxa (oczywiście nie wszyscy). Ale tak czy tak kaźdy ma to co mu bardziej odpowiada, tylko IE jest do kitu według mnie i wszystkie nakładki na niego.
OPERA będzie niedługo rządzić!!!!!!!! Ja teź miłem zamydlone oczy przez IE6 ale teraz kłade na IE6 laske!!!!!!! OPERA będzie rządzić!!! Jak windy byłyby bez Ie to ludzie instalowali by OPERE!!! :D :D :D
Zdecydowanie Mozilla Firefox. Choc nie testowalem jeszcze Opery.
Posiadam aktualnie 4 przeglądarki Operę,Mozillę Nawigator,Mozillę Firefox i IE.Osobiście polecam jednak Operę.
Ja uźywam MyIE2 czyli praktycznie IE ale jednak trochę bardziej rozbudowany.
Ale mam pytanie, dlaczego kiedy chcę dodać komentarz do artykułu to wraca do str.głównej?
Moźe ktoś miał podobny przypadek??
Ale mam pytanie, dlaczego kiedy chcę dodać komentarz do artykułu to wraca do str.głównej?
Moźe ktoś miał podobny przypadek??
ja teź uźywam opery i jest chyba najlepsza (choć jeszcze nie testowałem netscape'a :wink:)
pzdr
pzdr
OPERA :D
ja stosuję ie z sp2 w wersji angielskiej
jestem zadowolony
jestem zadowolony
Mozilla – zdecydowanie polecam. Jak juz cos nie dziala, np jakas strona to mozemy sobie uzyc IE do tego.
Ja osobiście polecam właśnie Maxthona (dawniej MyIE2). Pracuje szybciej niź Opera. Naprawde Godne polecenia...
Co do IE: http://www.pcworld.pl/news/69716.html
Nowa luka. źeby sprawdzić czy system jest bezpieczny nalezy zrobic mały test. Albo wyłączyć wykonywanie skryptów.
Nowa luka. źeby sprawdzić czy system jest bezpieczny nalezy zrobic mały test. Albo wyłączyć wykonywanie skryptów.
Opera 7.53 + java :P