Twoim zdaniem, najlepsza przeglądarka internetowa to:
W sytuacji wykrywania kolejnych wysoce powaźnych dziur w IE
oraz opóźniania przez MS wydania SP2, jaką przeglądarkę
poleciłbyś mi jako alternatywę dla IE.
oraz opóźniania przez MS wydania SP2, jaką przeglądarkę
poleciłbyś mi jako alternatywę dla IE.
Odpowiedzi: 20
FF przypomina troche program dla idiotow – zainstalowac, odpalic i uzywac. :lol: Praktycznie zerowe mozliwosci konfiguracyjne, co mi osobiscie bardzo przeszkadza. Ja uzywam juz od dlugiego czasu Maxthona i jak narazie nic innego mi nie trzeba :wink:
FF przypomina troche program dla idiotow – zainstalowac, odpalic i uzywac. :lol: Praktycznie zerowe mozliwosci konfiguracyjne, co mi osobiscie bardzo przeszkadza. Ja uzywam juz od dlugiego czasu Maxthona i jak narazie nic innego mi nie trzeba :wink:
Uźywam tylko i wyłącznie Firefox'a. Parę razy probowałem się przenieść na Operę ale są same minusy (jak dla mnie) i tylko jeden plus :)
+wygląd – no co, podoba mi się poprostu !
–nie mogę ustawić nowej karty na Ctrl+T
–wkurza mnie to źe zakładki jakoś głupio się same układają jak chcą....ja chce mieć wszystko koło siebie! :D
–głupi menager ściągania– nie mogę zintegrować Opery z źadnym menagerem pobierania :?
–straasznie mi mulą strony. Na FF wszystko chodzi bez problemu– szybciutko. A na Operze? forum otwiera mi się kilka minut
Tyle :D
+wygląd – no co, podoba mi się poprostu !
–nie mogę ustawić nowej karty na Ctrl+T
–wkurza mnie to źe zakładki jakoś głupio się same układają jak chcą....ja chce mieć wszystko koło siebie! :D
–głupi menager ściągania– nie mogę zintegrować Opery z źadnym menagerem pobierania :?
–straasznie mi mulą strony. Na FF wszystko chodzi bez problemu– szybciutko. A na Operze? forum otwiera mi się kilka minut
Tyle :D
inforobert:Cala rola w przegladarkach skupia sie glownie na "wygladzie"
no i ręce opadają...
inforobert:Co za nudny temat :/
to nie wchodź w niego, nie pisz nic w nim a oszczędzisz czytania głupot
Co za nudny temat :/
Cale to zamieszanie o przegladarkach mnie juz smieszy !
Cala rola w przegladarkach skupia sie glownie na "wygladzie". Ot i tu pies pogrzebany.
A dla ciekawskich to uzywam Avant Browser bo po co mi dwie przegladarki www ?
Cale to zamieszanie o przegladarkach mnie juz smieszy !
Cala rola w przegladarkach skupia sie glownie na "wygladzie". Ot i tu pies pogrzebany.
A dla ciekawskich to uzywam Avant Browser bo po co mi dwie przegladarki www ?
Opera 8.0 , a mam pytanie wie ktos gdzie opera zpisuje ulubione strony bo szukałem i nic nie znalazłem :?:
Opera i IE
oczywiście FIREFOX !!! jest bardzo prosty w obsłudze i nie muli tak jak Opera...
Opera 8.51 i firefox 1.5
opera poniewaz jest szybka, bezpieczna
Firefox ma lespszą kompatybilność + obsługa kanałów RSS
opera poniewaz jest szybka, bezpieczna
Firefox ma lespszą kompatybilność + obsługa kanałów RSS
Mozzila Jest Najlepsza :]
Opera 8.51 i testowo(spodobała mi się)Orca–czyli Avant na silniku Gecko
Ja np. uzywam 3 przegladarek :P
Avant Browser – nakladka na IE
Mozilla Firefox & Opery
Uwazam ze najlepsza przegladarka jest Mozilla Firefox :twisted:
PS: Opery uwazam jedynie do polaczenia z ftp :wink:
Avant Browser – nakladka na IE
Mozilla Firefox & Opery
Uwazam ze najlepsza przegladarka jest Mozilla Firefox :twisted:
PS: Opery uwazam jedynie do polaczenia z ftp :wink:
woyteg:brtx:Ja wtej chwili uzywam glownie Opery (...) IE sluzy mi do otwierania witryn ktore nie dzialaja lub zle dzilaja na w/w przegladarkach...
Podpisuje sie...
Od jakiegos, dluzszego juz czasu, tylko FireFox.
ja uźywam Firefoxa, jakieś 3 miechy temu przesiadłem sie z Avant Browsera czyli właściwie IE – tak samo powolna, tak samo do d... w końcu to tylko nakładka
ERROR 5:A ja tam popieram IE
Korzystałem z wielu przeglądarek i uwaźam źe IE pomimo tej całej krytyki jest najlepsza
IE jest jak twoj nick ;–) poprostu pomylka:)
A ja tam popieram IE
Korzystałem z wielu przeglądarek i uwaźam źe IE pomimo tej całej krytyki jest najlepsza
FF jest ok nie chce go zmieniac (jak narazie)
darek_dade:Tak mi się wydaje, źe większość ludzi, którzy wiedzą co oznacza słowo "przeglądarka internetowa" wie, źe moźe w kaźdej chwili przesiąść się na operę mozille czy cokolwiek.
Tia.... mogę się przesiąść i ........co z tego ?
darek_dade:
Jednak niestety sporo o tym chyba nie wie :roll:
A moze dupuścisz taką interpretację :
"Jestem od sukinkota leniwy, ale znam słabości tego browsera, którego nazwy nie wymieniłeś i wiem równieź jak się z nim obchodzić i dlatego nie mam zamiaru brać udziału w tym festiwalu ochów, achów i psioczeń"?
Witam.
Ja wlasnie przesiadlem sie z Avanta na Firefoksa i jestem zadowolony. Podejrzewam, ze teraz dlugo nie przesiade sie na inna przegladarke.
Pozdrowionka
Ja wlasnie przesiadlem sie z Avanta na Firefoksa i jestem zadowolony. Podejrzewam, ze teraz dlugo nie przesiade sie na inna przegladarke.
Pozdrowionka