Two problems
1. Mam prblem z sieciówką... nie chce mi działać i nie wiem dlaczego... skonfigurowana jest... Wogóle pod win 2000 działała idealnie... gdy zmieniłem win... na XP przestały mi świcić z tyłu sieciówek diodki? Co się podziało? Jeźeli macie jakiegoś tutka odnośnie konfigurowania sieci... proszę was o pomoc!
2. Macie jakiś program do usuwania okna logowania podczas uruchamiania windy? Nie chce mi się ciągle wpisywać pass...
THX
2. Macie jakiś program do usuwania okna logowania podczas uruchamiania windy? Nie chce mi się ciągle wpisywać pass...
THX
Odpowiedzi: 8
a sterowniki mam... karta Realtec...
no ale miało by to znaczenie jeźeli źeczywiście w Biosia byłaby wyłączona? Działała przecieź pod 2000... nic nie zmieniałem w biosie...??
..........albo w biosie wylaczona jest
Jeźeli pod win2000 działała, to problem musi być ze sterownikami
Jeźeli pod win2000 działała, to problem musi być ze sterownikami
A sterowniki masz pod Xp i co to za sieciówka ??
do punktu 2:
jak nie chce Ci sie wpisywać hasła to je usuń. a zeby usunąc ten ekran logowania to panel ster. :arrow: konta uźytkowników :arrow: zmien sposub logowania lub wylogowywania uzytkownikow :arrow: i odznacz "uzyj ekranu powitalnego"
jak nie chce Ci sie wpisywać hasła to je usuń. a zeby usunąc ten ekran logowania to panel ster. :arrow: konta uźytkowników :arrow: zmien sposub logowania lub wylogowywania uzytkownikow :arrow: i odznacz "uzyj ekranu powitalnego"
do punktu 2:
Strona 1 / 1