TV out
Czesc.Juz wczesniej pisalem o moim problemie ale jakos nikt nie pomogl.Z gory zaznaczam ze przewertowalem cale forum w odnalezieniu podobnego problemu.A wiec posiedam karte graf. Riva TNT2 pro 32mb z tv out–em.Polaczona z TV jest prawidlowo bo system widzi pokazuje dostepny telewizor Ale tylko Win 98, XP nic nie pokazuje).Co zrobic aby widoczny byl obraz z kompa na TV.Jaki system dekodowania ustawic?Przy przelaczeniu obrazu z kompa na Tv na kompie mam czarny obraz (na monitorze rownierz) co trwa przez 15 sekund i ponownie wlacza sie monitor i ustawienie urzadzenia pokazujacego obraz z Tv przelacza sie w systemia na monitor.Z gory dzieki za pomoc.
Odpowiedzi: 7
:oops: Mam Gf 2 mxmx400 źadnych Tv Tool nie potrzeba.Ale jeźeli juź zainstalowałes Tv Tool to tylko reinstalacja systemu.Po reinstalacji systemu w klonowanie i nie zastosuj!!!!!!!!! tylko OK!!!!!!
:oops: Mam Gf 2 mxmx400 źadnych Tv Tool nie potrzeba.Ale jeźeli juź zainstalowałes Tv Tool to tylko reinstalacja systemu.Po reinstalacji systemu w klonowanie i nie zastosuj!!!!!!!!! tylko OK!!!!!!
Do GADa: Pamiętasz? Kiedyś pisałem do Ciebie na gg. Mam XPka, kupiłem telewizor(PHILIPS 29") podłączyłem kompa do TV na S–Video. We właściwościach ekranu w opcjach "zaawansowanych" zakładka "wybór urządzenia" wybrałem telewizor i gra – mam obraz w TV. Niespodziewanie łatwo z tym poszło. Do reszty ustawień uzywam TV Tool–a
Mialem tez ten problem.Mam 100HERTZowy telewizor z wyjsciem na komputer i nic nie dzialalo.A wystarczylo tylko w ustawieniach wsadzic rozdzielczosc 640/480,w zakladce Karta Odswiezanie 60Hz i po roku czasu moj telewizor zaczal widziec.Moze u Ciebie jest tak samo.
Darkbolo no czary mary to ty chyba masz jakiś problem z telewizorem, moźe pokombinuj z róźnymi wersjami systemu PAL NTSC, czy nawet SECAM. U mnie chodzi na detonatorze 43.45, Kodeki mam NIMO 5.0Bulid8 i uźywam TVTool i wszysko hula źe hoho. Spróbuj podłączyć pod inny telewizor (u babci) chociaź będziesz miał pewność gdzie leźy problem.
Witam !
Mam podobny problem.
Tylko u mnie jest troche inaczej. Kiedy przyłączam się na telewizor mam tylko czarno–biały obraz i za cholere nie moge ustawić koloru. Wiem, źe duźo ludzi ma taki problem. Próbuje przez dwa złącza ( kompozyt i s–video ) i nic. Uźywałem równieź TV tool i to teź nic nie dało. Mam Geforce2 i system xp.
Bardzo proszę o pomoc, bo mnie to juź dobija !!!
Z góry wielkie dzięki
Mam podobny problem.
Tylko u mnie jest troche inaczej. Kiedy przyłączam się na telewizor mam tylko czarno–biały obraz i za cholere nie moge ustawić koloru. Wiem, źe duźo ludzi ma taki problem. Próbuje przez dwa złącza ( kompozyt i s–video ) i nic. Uźywałem równieź TV tool i to teź nic nie dało. Mam Geforce2 i system xp.
Bardzo proszę o pomoc, bo mnie to juź dobija !!!
Z góry wielkie dzięki
:idea:
Strona 1 / 1