TV–Out
witam czy sa roznicnie w kartach graficznych w wyjscie na telewizor, czy we wszystkich kartach tak kiebsko wyswietla jak w moim gf 2mx 400
Odpowiedzi: 8
Spoko :D Sprawdzałem to na tych samych sprzętach. Wymieniane były tylko karty. Faktycznie w starszych kartach róźnice były większe na korzysć ATI ale i w tych nowszych róźnica wprawdzie mniejsza, ale i tak na korzyść ATI
ARTI sytałem retorycznie , nie dlatego by się czepiać, tego co napisałes, ale dlatego źe ta " lepszość" dopiero w połaczeniu z dobrym monitorem , jakąś róźnicę moźe ukazać, a monitory tak jak i karty są lepsze i gorsze, poza tym Nvidia znacznie poprawiła te parametry w stosunku do tego co było kiedyś IMO.
Ale ogólnie rzecz ujmując zgadzam się z Tobą
Ale ogólnie rzecz ujmując zgadzam się z Tobą
Seeker:ARTI:Jakość obrazu na TV jest lepsza na kartach ATI niź na Nvidia.
W jakim sensie lepsza? jesli wolno spytać rzecz jasna
Moim zdaniem ostrość, kontrast i barwy są lepsze na katrach ATI! Generują równieź mniej zakłuceń!
Miałem moźliwośc kilkakrotnie się o tym przekonać!
Mimo tego źe wciąź posiadam kartę Nvidii to moim następnym wyborem będzie katra ATI!
ARTI:Jakość obrazu na TV jest lepsza na kartach ATI niź na Nvidia.
W jakim sensie lepsza? jesli wolno spytać rzecz jasna
Jakość obrazu na TV jest lepsza na kartach ATI niź na Nvidia.
Wszystkie nowe i markowe karty z TV–OUT mają w miare dobre parametry TV–OUT.
Poczytaj w necie opisy GF i ATI i wszystko wiesz.
Poczytaj w necie opisy GF i ATI i wszystko wiesz.
telewizor to mam w miare a jaka karte polecasz zeby miala dobre wyjscie na tv????
Jest taka sama róźnica jak między kartami grafiki,zaleźy to od rodzaju karty,producenta ,zastosowanego chipa na karcie TV–OUT i sterowników i telewizora.
Strona 1 / 1