Tuning windowsa
Wygląd windowsa po przeróbce:http://zakopane3d.w.interia.pl/kompzmienilęm ogólny wygląd programem WindowBlinds znalazlem pasująca tapetke,zmieniłem skin do winampa kolory w GG ,kursowy i ikony(ikon na tym screenie jeszcze nie ma)
Odpowiedzi: 20
chodzi mi o okno jak eksporuje sie dysk twardy(no jak naciskasz na powiedzmy dysk twrdy i wyświetla ci się jego zawartośc, no to masz ją pokazaną w oknie)
Chcem wiedzieć jak w nim zamiast białego tła moźna wstawić zdjecie.Mam pare programów między innymi WindowsBlind ale niemogłem się w inm do tego dokopać
Chcem wiedzieć jak w nim zamiast białego tła moźna wstawić zdjecie.Mam pare programów między innymi WindowsBlind ale niemogłem się w inm do tego dokopać
chodzi mi o okno jak eksporuje sie dysk twardy(no jak naciskasz na powiedzmy dysk twrdy i wyświetla ci się jego zawartośc, no to masz ją pokazaną w oknie)
Moźesz tam spojrzeć 8)
wiedom:Ja stosuję windows blinds juź od roku
to fajnie :) moźe ty mi objaśnisz co i jak
zapraszam ––––>http://www.centrumxp.xenium.pl/forum/viewtopic.php?t=6708
Ja stosuję windows blinds juź od roku i nie było źadnych problemów po odinstalowani. A tak na marginesie to równocześnie moźe być zainstalowany stylexp i windows blinds. Nie gryzą się wzajemnie :)
Powiadaja:Kto pyta nie bladzi".Natomiast na klopoty najleprzy format i 2 systemy.
qrde ja właśnie miałem StyleXP spoko programik ale sciagnołem sobie fajne nakładki które chodzą tylko w windows blinds :cry: .
Osobiscie mam wraźenie ze raczej nic nie powinno się dziać po instalacji jak i po deinstalacji ale zawsze lepiej się zapytac niz później płacic za błędy wysoką cene
Osobiscie mam wraźenie ze raczej nic nie powinno się dziać po instalacji jak i po deinstalacji ale zawsze lepiej się zapytac niz później płacic za błędy wysoką cene
Tego niestety nie wiem.Sadze,ze raczej nie powinien.Moim skromnym zdaniem to dla XP jest leprzy Style XP.No ale jak kto woli.
tylko źe nie kaźdy kupuje Niezbędnik
, zresztą juz sciągnołem ze strony producenta......
Mam jeszcze małe pytanko czy po ewentualnej deinstalacji windows blinds system będzie dobrze pracował.Chodzi mio o to czy w...b..... nie namiesza w systemie :?:
, zresztą juz sciągnołem ze strony producenta......
Mam jeszcze małe pytanko czy po ewentualnej deinstalacji windows blinds system będzie dobrze pracował.Chodzi mio o to czy w...b..... nie namiesza w systemie :?:
Nie trzeba sciagac.Jest w ostatnim niezbedniku.
kto wie skąd moźna sciągnąc windows blinds :?: :?: .
A ja słyszałem jeszcze o takim programie LogonXp. :)
Doktor X:ZAINSTALUJCIE SOBIE XP–STYLE I BEDZIECIE MIELI SETKI ZAJEBISTYCH PULPITOW.
O wiele lepszy jet windows blinds.
run_DNA przegrałeś to wszystko co masz bo juź dawno wygrał konkurs aligator... :lol: :lol: :lol: :P :P
Stawiam na pulpit the_judge w naszym nowym konkursie:) ten pulpit poraźa...niebywałą prostotą, co myśle jest dzisiaj waźne by wszystko było lekkie i przyjemne i proste, jak budowa cepa. Stawiam na jego pulpit wszystko co mam! :):):)
Doktor X : z tymi crackami itd to sie nie afiszuj na forum ...
a poza tym przypominam, ze istnieje taka opcja jak :
i mozna ja uzywac do woli, wiec sie nie krepuj :wink:
UPDATE
widze ze Aligator juz mnie wyprzedzil :)
a poza tym przypominam, ze istnieje taka opcja jak :
i mozna ja uzywac do woli, wiec sie nie krepuj :wink:
UPDATE
widze ze Aligator juz mnie wyprzedzil :)
The_judge:Twój link nie dział
jak nie? jak TAK !
Sorry, juz działa, ale wcześniej pisało źe nie ma pliku na serwerze. :wink:
ZAINSTALUJCIE SOBIE XP–STYLE I BEDZIECIE MIELI SETKI ZAJEBISTYCH PULPITOW.................................cenzura.......aligator.....–––––POZDRAWIAM!!!ps.(ale se pokrzyczalem–wow!)
Twój link nie dział
jak nie? jak TAK !
no a teraz czas na mnie. dlugo sie zastanawialem czy wam pokazac moj oszalamiajacy pulpit ale w koncu doszedlem do wniosku, ze co macie zyc w nieswiadomosci.
Panie i Panowie,
oto ON