Tuner TV
Witam.Potrzebuje porady jaki wybrac karte TV ktory posiada radio i ma mozliwosci magnetowidu.Prosze o typy.
Odpowiedzi: 6
cos w tych testach musi byc jednak prawdziwe :–) pytanie jak ty testowales ta karte. Owszem, przed wgraniem najnowszych sterow ze stron producenta jakosc byla ciut gorsza (na sterach z plyty dolaczonej do karty)ale nie byla tez mierna tylo, rzeklbym, bardzo zadawalajaca. Teraz co prawda kupilbym zwyciezce testow, ale tylko dlatego, ze Aver jest na Philipsie i nie bardzo moge sie doszukac programikow wspomagajacych ustawienia karty. Do innych kart jest kilka
Ucho:Ja uzywam Avermedia 303 i wszystko jest cacy, ale wg testow, karty podane powyzej podobno sa lepsze
Testowałem Avermedię Studio 303 i byłem bardzo zaskoczony niską jakością tej karty
Nie bardzo rozumiem w jaki sposób ta karta mogła być zwycięzcą kilku testów w np. Chipie, Enterze itd
Ja bym ją umieścił góra na czwartym miejscu ;)
Ja uzywam Avermedia 303 i wszystko jest cacy, ale wg testow, karty podane powyzej podobno sa lepsze
CANON:A co myslisz o Leadtek WinFast DV2000 z IEEE–1394?
Teź niegłupia sprawa, jeśli ktoś potrzebuje FireWire. Przy kamerze cyfrowej rzecz niezbędna
A co myslisz o Leadtek WinFast DV2000 z IEEE–1394?
CANON:Witam.Potrzebuje porady jaki wybrac karte TV ktory posiada radio i ma mozliwosci magnetowidu.Prosze o typy.
Zdecydowanie polecam Leadtek Winfast 2000XP Expert. Nie ma moim zdaniem lepszej karty TV aktualnie a kilka juź udało mi się przetestować
Strona 1 / 1