tsinstall_4_0_4_0_b4.exe JaK SIE POZBYC ?
jAK SIE POZBYC TEGO SWINSTWA tsinstall_4_0_4_0_b4.exe I tsinstall_4_0_4_0_b[4].exe PROSZE O SZYBKA I SZUTECZNA METODE, Z GORY DZIEKUJE
Odpowiedzi: 8
Podejrzewam, źe to nie wszystko.
Skorzystaj z HijackThis – Zajrzyj tu "Hijack This – analiza bezpieczeństwa systemu".
Skorzystaj z HijackThis – Zajrzyj tu "Hijack This – analiza bezpieczeństwa systemu".
Najlepiej opróznij katalogi temp w trybie awaryjnym.
Wrazie problemów z usunięciem uzyj unlockera masz link od k@@cor.
Wrazie problemów z usunięciem uzyj unlockera masz link od k@@cor.
Czyli problem tkwi gdzie indziej w folderze temp tworzony jest tylko skrót ale sam program musi być w innym miejscu.Spróbuj uźyć funkcji "wyszukaj" wpisując te nazwy tylko bez tych kreseczek na dole miedzy cyframi.
c:/Documents and Settings/marek/temp/tsin...
wyrzuca mi to adaver i antivir
wyrzuca mi to adaver i antivir
Bobi mnie wyprzedził ale mniej więcej chodziło mi o to samo
Więc moźe "zwykla zielona baba" ;] napisze jaki program wykrył te zarazone pliki i w jakim miejscu konkretnie?
Po dodaniu tych informacji jest szansa, źe dobierzemy metode usuwania do umiejętności.
Po dodaniu tych informacji jest szansa, źe dobierzemy metode usuwania do umiejętności.
nie wiem co to jest, nie mam zielonego pojecia nie sugeruj sie nickiem to mojego meza ktorego teraz nie ma w polsce jestem zwykla zielona baba ktorej co chwile system wykrywa ze cos takiego mam usuwam a za chwile to jest znowu
Marek_wawa:jAK SIE POZBYC TEGO SWINSTWA tsinstall_4_0_4_0_b4.exe I tsinstall_4_0_4_0_b[4].exe PROSZE O SZYBKA I SZUTECZNA METODE, Z GORY DZIEKUJE
Bardzo nieskładnie napisałeś.Przede wszystkim co to jest?,i czy to jest zainstalowane?.Jaki komunikat wyskakuje przy próbie usunięcia? Jeźeli przy próbie usunięcia wyskakuje odmowa dostępu to uźyj Unlockera.
http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&t=59&id=1571
Strona 1 / 1