trzy problemy.....

Mam trzy problemy a w szczególności z grami, a więc tak najczęstszym moim problememjest w grach np jak gram to wysyakuje mi po kilku minutach niebieski ekran nie raz pusty niebieski ekran a nie raz z jakimiś napisami, więc czytałem tu na forum juź źe to moze być przez jakiś program no to usunąłem PANDE która miała wiele problemów no i jak narazie nie mam tego problemu ale za to teraz są inne źe jak gram(np w delte force xtreme) to mi się zawiesza komp lub wychodzi z gry do windowsa no i jeszce moim następnym problemem jest reset kompa np gram w coś i nagle się komp restartuje sam o co tu chodzi stery mam najnowsze bo przinstalowałem myślałem źe to przez to.

Odpowiedzi: 5

gusioo:
coach14:
...

MOBO = płyta główna.
Adik widocznie chciał zabłysnąć slangiem komputerowym

coś nie pasuje :?: :evil: Teraz to sie trzeba będzi ezastanawiać jakiego słowa uzyć :?
adik154
Dodano
29.06.2005 16:24:30
a no mobo :D mam ABIT NF7 Series
coach14
Dodano
29.06.2005 16:13:25
coach14:
...

MOBO = płyta główna.
Adik widocznie chciał zabłysnąć slangiem komputerowym
Anonymous
Dodano
29.06.2005 16:09:55
wszytsko czytałem o niebieskich ekranach ale u mnie nie ma BODA jest czysty niebieski ekran i to jest troche inaczej niź w tamtych bo naprawde wszytsko juź tam przeczytałem a mój sprzęt to

ATHLON 2800+
512 ddr kingston w jednej kości
Radeon 9600 PRO(własciwie to nie jest pro ale kolega to tak przerobił źe czyta go jako pro poniewaź dodał chipy)
WIndows XP
A mobo co to jest pierwszy raz slysze czy chodzi o modem bo jak tak to mam w LANIE z małej sieci INTERKAR 256(podwyźone do 1mb)
coach14
Dodano
29.06.2005 16:03:23
widać ze uwaźnie nie szukałeś... o resetowaniu w grach oj wiele razy było, o blue screenach rónieź, a co do wieszania i wychodzenia z gry to teź było... ogółnie podałeś kilka najczęstszych problemów. Nic tylko szukać :wink:

APROPOS jeszcze napisz jaki masz sprzęt:
proc
mobo
ram (ile kości)
grafa
Windows jaki?

ale to w porzypadku gdyby nic z archiwum nie pomogło..(mało prawdopodobne, choć przeczucie mam ze nie pomoze :) )
adik154
Dodano
29.06.2005 14:40:26
coach14
Dodano:
29.06.2005 14:28:40
Komentarzy:
5
Strona 2 / 2