Trzcionka w WWW jest za mała.
Pięknie witam:))
Proszę pomóźcie mi w powiększeniu czcionek na stronach www. Juź ustawiałam na róźniaste sposoby w ustawieniach "właściwości: ekran" na największą trzcionkę i na stronie www w "widok" na największą ale nic z tego...nie umiem się do tego dobrać a miałam jakimś cudem wcześniej większą trzcionkę na stronach www. Stracę oczy jak tak dalej będzie z literkami :( :shock:
Proszę pomóźcie mi w powiększeniu czcionek na stronach www. Juź ustawiałam na róźniaste sposoby w ustawieniach "właściwości: ekran" na największą trzcionkę i na stronie www w "widok" na największą ale nic z tego...nie umiem się do tego dobrać a miałam jakimś cudem wcześniej większą trzcionkę na stronach www. Stracę oczy jak tak dalej będzie z literkami :( :shock:
Odpowiedzi: 4
To nie zaleźy od strony. W HTML–u moźna zablokować rozmiar ramek, ale nie czcionek.
margo spróbuj zainstalować inną przeglądarkę np. Opera (polecam) lub Mozilla. Jeśli w nich będzie wszystko dobrze to przeinstaluj IE.
margo spróbuj zainstalować inną przeglądarkę np. Opera (polecam) lub Mozilla. Jeśli w nich będzie wszystko dobrze to przeinstaluj IE.
To zalezy od strony (w szczegoly sie nie wdaje, bo nie znam sie na www). Tzn. sa strony gdzie mozna regulowac czcionke (najszybciej przez przytrzymany ctrl i krecenie kolkiem myszy), a sa strony, gdzie tylko podloze zmienia rozmiar, natomiast czcionka pozostaje bez zmian ...
:)) tak robiłam ale teraz w "widok" ustawiam największą i nic tylko rozmiar podłoźa się powieksza a czcionka nie :(
w IE menu widok–>rozmiar–>normalny
Strona 1 / 1