Tryb awaryjny problem z mysza

Witam
Mam taki problem aczkolwiek troszke uciazliwy.Gdy uruchamiam Win XP w trybie awaryjnym nie ma mychy tzn kursor jest ale nie mozna wykonac nia zadnych ruchow.Mycha jest zwykly na kabel A4 Tech. W trybie normalnym dziala jak najbardziej a w trybie awaryjnym gryzion nie dziala.Czy mozna to jakos rozwiazac.

Pozdrawiam

Odpowiedzi: 5

Anonymous:
czyli ani tak ani tak?. Powiem ci, ze jak wejdzesz do awaryjnego i mysz nie dziala, to tez sie zalogujesz, klawiszami chodzby enter wejdziesz do systemu .
Napisz czy cos sie zmienilło teraz, moźe coś z muyszą nie ta, spróbuj jesli moźesz inną i wejsc do portu ps2..

No tak w trybie awaryjnym zalogowac sie klawiszami moge ale ja potrzebuje myszy ,mysz juz mam w trybie awaryjnym jak podlanczam ja na PS/2 i jest dziala jak zla ,ale na PS/2 w trybie normalnym mysz wiesza mi kompa,zato na Com – a chodzi normalnie w trybie zwyklym,sprawdzilem juz 3 mychy i jest to samo kazda na PS/2 w trybie normalnym tnie mi kompa i kazda w trybie awaryjnym podlaczona na PS/2 chodzi
Anonymous
Dodano
28.04.2004 00:39:56
czyli ani tak ani tak?. Powiem ci, ze jak wejdzesz do awaryjnego i mysz nie dziala, to tez sie zalogujesz, klawiszami chodzby enter wejdziesz do systemu .
Napisz czy cos sie zmienilło teraz, moźe coś z muyszą nie ta, spróbuj jesli moźesz inną i wejsc do portu ps2..
Anonymous
Dodano
28.04.2004 00:28:50
brtx:
Na COM mysz w Trybie Awaryjnym nie chodzi.
Na PS/2 powinna dzialac bez problemu.

No i tak u mnie jest na Com – a w trybie awaryjnym nie chodzi ale chodzi w normalnym natomiast na PS/2 chodzi w awaryjnym a w normalnym OS mis sie nie uruchamia wiesza mi kompa jak podlaczona jest mysz na PS/2 w normalnym trybie
Anonymous
Dodano
27.04.2004 23:49:43
Na COM mysz w Trybie Awaryjnym nie chodzi.
Na PS/2 powinna dzialac bez problemu.
brtx
Dodano
27.04.2004 21:19:27
uzywam com – a ale zobacze na PS/2
Anonymous
Dodano
27.04.2004 19:15:18
Anonymous
Dodano:
27.04.2004 18:55:37
Komentarzy: