Trudny wybór.Pomóźcie

Witam. Mam dylemat. Pomozcie mi dokonac wyboru wyboru pomiedzy antywirusami: Norton i Avast!. Z tego co ludzie pisza to Norton jest mocno przereklamowany i zamula kompa, natomist Avast czasami znajduje zainfekowane pliki, ktore tak naprawde sa ok i ma mala baze wirusów. Czy to wszystko prawda?Dodam jeszcze,ze Nortona Antywirusa mam w pakiecie NSW 2003 i jego update konczy sie 2005.10.
Bardzo prosze napiszcie mi wszystkie za i przeciw, w jaki sposob niby Norton zamula, czy jesli go zamienie na Avasta! to internet bedzie dzialal szybciej?
Prosze o porównanie tych dwoch programow.
Z gory dziekuje.

Odpowiedzi: 2

Weź NaV!!! Juź to jak dla mnie jes lepsze od tego Avasta!!
mefisto_k
Dodano
03.11.2004 22:30:08
Norton nie jest przereklamowany. Po prostu uzywa go najwieksza ilosc uzytkownikow, jest najpopularniejszy. Zamula ? Moze i komus zamula, ale ja jakos zawsze mam takiego pecha, ze u mnie wszystko chodzi, nic nie zamula, itd. Skoro masz przez rok aktualizacje, nie ma sie nad czym zastanawiac.
Skonfiguruj NSW, powylaczaj z autostartu niepotrzebne rzeczy no i skonfiguruj sobie odpowiednio samego antywirusa.
Avast ? Oczywiscie. Za friko. A czy skuteczny ? To zawsze okazuje sie w sytuacjach podbramkowych. Zreszta jak z kazdym tego rodzaju programem.
EL NINO
Dodano
03.11.2004 20:45:02
miklosz69
Dodano:
03.11.2004 16:26:46
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1