Trojan.Spyageny.L

Mój program antywirusowy nie moze sobie poradzic, wiec zrobilam sobie skanowanie na necie na stronie mks_vir. Teraz wiem, ze mam trojana Spyagent.L, ktorego nie moze usunac. Nigdzie nie moge odszukac trojana o takiej nazwie. co to jest? i co z tym zrobic ?

Odpowiedzi: 3

EL NINO:
To bardziej zabawka niz narzedzie.

Zabawka, która jest narzędziem przydaje się bardzo;–)
Mój pierwszy skan był właśnir robiony Skanerem Mks Online, na którym się nie zawiodłem ;–)
Anonymous
Dodano
22.05.2004 03:21:57
EL NINO:
Skanerem online mks–u nie przejmowalbym sie za bardzo. To bardziej zabawka niz narzedzie. Skoro wypisuje komunikat o takim trojanie a na samej stronie mks nie ma deka informacji, to wiesz co mozna sobie skanowac mks–em. W tym dziale znajdziesz linki do innych skanerow.

Na stronie są opisy najgroźniejszych, przecieź nie ma sensu opisywać kaźdej aplikacji :shock: . Skoro coś jest, to naleźy usunąć. Jaka jest lokalizacja pliku? 8)

Co sie dzieje z komputerem skoro zdecydowalas sie na skanowanie online ?

A czy musi coś się dziać? Moźe poprostu skan dla upewnienia się :wink: :wink: :wink:
pwl
Dodano
22.05.2004 03:16:45
Skanerem online mks–u nie przejmowalbym sie za bardzo. To bardziej zabawka niz narzedzie. Skoro wypisuje komunikat o takim trojanie a na samej stronie mks nie ma deka informacji, to wiesz co mozna sobie skanowac mks–em. W tym dziale znajdziesz linki do innych skanerow.
Co sie dzieje z komputerem skoro zdecydowalas sie na skanowanie online ?
EL NINO
Dodano
22.05.2004 02:06:34
Lenka
Dodano:
22.05.2004 00:44:25
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1