Trojan Small–SK
Siemka, czy ktos sie spodkal juz z takim trojanem? chodzi mi bardziej oto co on wyrabia co mozna sie ponim spodziewac? Jest wiele rodzaji "Small" ale z ta koncowka nigdzie niewidzialem procz mojego kompa, czyli o :
–SK, "Small–SK" dzieki za szybka infe. bo niewiem czy jakis dupe... niechce mi pokontrolowac co mam konkretnego na kompie. Aha mam Avasta home on mi go przepuscil, ale jak robilem gruntowego skana nim bo mi troszke komp szalal niechodzil jak mial chodzic to mi go wykryl i usunal. Ale potrzebuje info o tym trojanie. Dzieki.
–SK, "Small–SK" dzieki za szybka infe. bo niewiem czy jakis dupe... niechce mi pokontrolowac co mam konkretnego na kompie. Aha mam Avasta home on mi go przepuscil, ale jak robilem gruntowego skana nim bo mi troszke komp szalal niechodzil jak mial chodzic to mi go wykryl i usunal. Ale potrzebuje info o tym trojanie. Dzieki.
Odpowiedzi: 4
ok dzieki.
Ten Trojan jest zwyklym wirusem.. zaraza pliki systemowe,zwalnia prace komputera... to wszystko..Nie am sie co obawiac.
Loga ci nie wysle bo robilem formata i juz niemam go. Ale tak ogolnie na czym polega ten [TRJ] wiesz???
Prosze O Loga HijackThsi. Temat Przykleojony w dziale bezpieczeństwa.
Strona 1 / 1