Trojan.Prorat.19.I POMOCY –nie do usunięcia?!!!

Witam zacznę od tego źe mks vir wykrył tego wirusa ale kiedy daję skasuj nie przynosi to źadnego efektu. regularnie co 30 sek wyskakuje komunikat o znalezionym wirusie (kwarantanna, zmiana nazwy – bez efektu).Próbowałem innych programów jak norton,NOD32,Bitdefender, mcafee;programów do trojanów i NIC!!!!szukałem na google i nic – jakaś wzmianka aby spróbować w trybie awaryjnym – próbowałem ale nie moge zlokalizować tego ścierwa. Równieź poprzez HiJack – nie znalazłem.
po skanowaniu ścieźka jest taka: C:\Document and Setings\Master\Ustawienia lokalne\Temporary Internet Files\Content.IE5\3EWZZTWP\crack[1].exe
To ścierwo zainstalowało się przy intalce craka do jakiejś gry. Pomocy – jak to wywalić kiedy źaden antywir nie skutkuje?

Odpowiedzi: 5

dzieki BOBI – zadziałało. Nie ma ścierwa
robsonrb
Dodano
15.10.2005 00:09:53
robsonrb:
W
To ścierwo zainstalowało się przy intalce craka do jakiejś gry. Pomocy – jak to wywalić kiedy źaden antywir nie skutkuje?

To zobacz moźe ci się uruchamia razem ze startem systemu Start –>uruchom –>msconfig i zakładka uruchamianie i jak jest to go odznacz,reset kompe i wtedy wywal tą ścieźkę C:\Document and Setings\Master\Ustawienia lokalne\Temporary Internet Files\Content.IE5\3EWZZTWP\crack[1].exe
ford_mondeo
Dodano
14.10.2005 13:23:38
Uruchom system w trybie awaryjnym z linią komend i wpisz polecenie:
RD /S /Q "C:\Documents and Settings\Master\Ustawienia lokalne\Temporary Internet Files"
Bobi
Dodano
14.10.2005 10:10:45
cały pic polega na tym źe w trybie awaryjnym wywaliłem cały katalog Temporary Internet Files i ***. ciągle jest ta sama jazda
robsonrb
Dodano
14.10.2005 01:28:27
Jesli crack[1].exe jest uruchomiony, wylacz go. Usun recznie z C:\Document and Setings\Master\Ustawienia lokalne\Temporary Internet Files\Content.IE5\
Jesli nie pojdzie, zrob to w trybie awaryjnym.
EL NINO
Dodano
14.10.2005 00:51:48
robsonrb
Dodano:
14.10.2005 00:23:42
Komentarzy:
5
Strona 1 / 1