Trojan Dropper
Antywirus zablokował mi dostęp do plku który znajduje się w cTempInstaller.exe Ten instaler to właśnie wirus.Przeskanowałem mks–em i okazało sie źe znalazł jeszcze więcej "badziewia" Najgorsze w tym jest to źe nie mogę ich usunąć.Jeśli tylko próbuję usuać to norton 2003 wyśietla informacje źe plik jest zablokoany.Co do innych wirusów to jest to Aplikacja WndowsAdControl ie iem co to za program i do czego słuźy.Proszę o pomoc
Odpowiedzi: 8
Właśnie o to mi chodziło.
jak sie da normalnie to nie musisz włączać trybu awarynego
Sorki pomyłka "delikatne zwrócenie uwagi" moźe być??? A tak na marginesie co do mojej sprawy to potrzeba wywalać w awaryjnym jeśli moźna normalnie? Wiesz ja nigdy nie włączałem kompa w tryb. aw. i trochę się obawiam bo znając moje "szczęście" to zaraz coś spieprzę.Mam XP–ka i trochę czytałem o tej opcjii ale wiesz jak to jest inaczej piszą a źycie sobie.Wiem źe F8 uruchamia ale nie wiem jak potem usówać i powrócić do stanu normalnego.Jak masz ochotę to moźesz mi dać krótki kurs obsługi trybu awar.EW jakiś link do obsługiXP. Z powźaniem
czy ja kogoś opieprzam ?
Ok Over nie opieprzaj mnie ja poprostu dopiero zaczynam. Czyli jak go usunąłem do kosza i z kosza to jest ok.?? Rozumiem źe są sytuacje kiedy nie ma moźliwości usunąć pliku normalnie i usówa awaryjnie ja myślałem źe wywalanie w trybie awaryjnym to procedura standardowa i spieprzyłem robotę
w trybie awaryjnym się usuwa pliki jak nie da sięich normalnie usunąć(np. pisze, źe plik jest uźywany, a wcale nie jest)
Wyłączyłem Nortona i usunąłem tego typa ale nie zrobiłem tego w trybie awaryjnym.Powiedz proszę czy zrobiłem dobrze.Wywaliłem do kosza i siup.Spotykam się często źe trzeba wywalać w trybie awaryjnym wytłumacz mi dlaczego? Aha ten Windows AdControla teź wywaliłem.Pozdrowienia i Wesołych Swiąt.
wyłącz antyvirusa i delete
uruchom kompa w trybie awaryjnyum i usuń
uruchom kompa w trybie awaryjnyum i usuń
Strona 1 / 1