Trojan.Adclicker POMOCY!!!
Jestem tylko dziewczyna i mam problem z tym wirusem... Nie wiem jak mam go usunac... Blagam niech mi ktos to powie ludzkim prostym jezykiem. prosze was!! Ratujcie!!!
Odpowiedzi: 11
Ty mozesz gadac z kim zechcesz i w jaki sposob sobie zazyczysz. Nawet przez trabke z gazety. Ale nie zmienia to faktu, ze balbym sie dac Ci do reki nawet 60 kilogramowej sztaby zelaza, abys jej nie zepsul.
U siebie na kompie rob co chcesz. Mozesz nawet trzy razy na dzien formatowac. Tu jednak, jesli nie jestes czegos pewien, nie wiesz o czym piszesz, nie klikaj nawet na przycisk ODPOWIEDZ.
U siebie na kompie rob co chcesz. Mozesz nawet trzy razy na dzien formatowac. Tu jednak, jesli nie jestes czegos pewien, nie wiesz o czym piszesz, nie klikaj nawet na przycisk ODPOWIEDZ.
EL NINO:Bron mnie Panie Boze przed takimi pomocnikami.damekxx:Wyjasnie Ci wszystko na gg... :wink:
Deleya zagadala do mnie na gg i zapytala sie
czy moge jej to wszystko dokladnie wyjasnij.
Ja sie zgodzilem i dlatego napisalem na forum
"Wyjasnie Ci wszystko na gg..." :P
A to ?damekxx:Usun to:...
C:\Program Files\Oubbyu\Cnvoovh.exe – lacznie z folderem
O4 – HKLM\..\Run: [YFGfBaC5] C:\WINDOWS\rvfkybb.exe
O4 – HKLM\..\Run: [Ggtmjnt] C:\Program Files\Oubbyu\Cnvoovh.exe
Bron mnie Panie Boze przed takimi pomocnikami.damekxx:Wyjasnie Ci wszystko na gg... :wink:
damexx podal linka do opisu HiJacka. Przeczytaj dokladnie. Sa nawet obrazki wyjasniajace co i w jaki sposob usuwac.Deleya:czekaj czekaj gdzie to usunac jak to usunac???
Wyjasnie Ci wszystko na gg... :wink:
czekaj czekaj gdzie to usunac jak to usunac??? To wszystko??? bo znalazlam jeszcze jednego wirusa... masakra jednym slowem...
Usun to:
C:\Program Files\Internet Optimizer\optimize.exe
O2 – BHO: BHObj Class – {8F4E5661–F99E–4B3E–8D85–0EA71C0748E4} – C:\WINDOWS\wsem303.dll
O4 – HKLM\..\Run: [Internet Optimizer] "C:\Program Files\Internet Optimizer\optimize.exe"
O16 – DPF: {42F2C9BA–614F–47C0–B3E3–ECFD34EED658} (Installer Class) – http://www.ysbweb.com/ist/softwares/v4.0/ysb_cracks.cab
W zalaczniku jest ten log... o ile dobrze go zrobilam...
Podaj log z HiJack This [Opis]
No fakt faktem pobieralam... widocznie cos bylo nie teges... czemu zawsze musi sie to blondynce przytrafiac... cholerka... Co genrralnie mam zrobic???
Pobierałaś coś z internetu (programe)????
Podaj login z Hijack This.
Podaj login z Hijack This.
Ale ja clay czas mam nortona i i tak sie dostal do komputera... a po dziwnych stronach nie chodze i wlasnie tu jest problem... Nonstop otwieraja mi sie tylko dziwne strony... ja na komputerach wogole sie nie znam... nie wiem nawet jak te okienka otwierajace sie usuwac...
Strona 1 / 1