Trojan.
Odpowiedzi: 5
Z Outpostem nie miałem nigdy do czynienia wiec improwizuje.
Poszukaj w programie reguł jakie tworzyłeś i wyklucz updater GG z listy przepuszczanych programów, lub usuń regułe i jak następnym razem bedzie próbował się łączyc to poprostu zablokujesz komunikacje i kazesz, zeby wiecej nie pytał.
Sam plik nie jest groźny, ale juź to co ze sobą z sieci moze przyciągnąć niestety tak.
Wersję GG podbijaj ręcznie w razie potrzeby.
Poszukaj w programie reguł jakie tworzyłeś i wyklucz updater GG z listy przepuszczanych programów, lub usuń regułe i jak następnym razem bedzie próbował się łączyc to poprostu zablokujesz komunikacje i kazesz, zeby wiecej nie pytał.
Sam plik nie jest groźny, ale juź to co ze sobą z sieci moze przyciągnąć niestety tak.
Wersję GG podbijaj ręcznie w razie potrzeby.
Bobi:Dobra o firewallu zapomnij, wystarczy jak oproznisz zawartosc tempu.
Program moźesz zablokowac w firewallu gdy probuje sie łaczyć z internetem, a szczegółowo to musiałbym wiedzieć jaki masz ten firewall – o ile masz.
Folder "Temp"oprozniam,ale za kaźdym razem jak włanczam GG to mi się pojawia ten trojan.
Mam firewalla "Outpost Firewall".
Dobra o firewallu zapomnij, wystarczy jak oproznisz zawartosc tempu.
Program moźesz zablokowac w firewallu gdy probuje sie łaczyć z internetem, a szczegółowo to musiałbym wiedzieć jaki masz ten firewall – o ile masz.
Bobi:Ten plik to updater GG i zalecane jest mimo wszystko jego usunięcie choc trojanem nie jest.
Oproznij Temp, ale najpierw odetnij mu drogę w firewallu do komunikowania się ze światem.
O.K.,ale jak mam to zrobić.Nie jestem mocny w tych sprawach. :oops:
Ten plik to updater GG i zalecane jest mimo wszystko jego usunięcie choc trojanem nie jest.
Oproznij Temp, ale najpierw odetnij mu drogę w firewallu do komunikowania się ze światem.
Strona 1 / 1