Trial Windows Server 2003 – pytanie
Czy formatowanie dysku (przed upływem 180 dni od instalacji) i instalowanie na nowo Windows Server 2003 w wersji trial z tym samym kluczem jest legalne?
Odpowiedzi: 4
Archeolog
Rebe:gerg:Czy formatowanie dysku (przed upływem 180 dni od instalacji) i instalowanie na nowo Windows Server 2003 w wersji trial z tym samym kluczem jest legalne?
Tak, ale nie licz na to, źe będziesz miał "nowe" 180 dni i nie jest to kwestia klucza, a przynajmniej nie tylko.
Wersja testowa "chodzi" przecieź na dowolnym kluczu z gazety czy od MS otrzymanym. Więcej – na tym samym kluczu instalowąlem i wersję polską i angielską.
Dokladnie to zalezy od klucza tyle ze jak ja mam klucz na 14 dni to przez 14 mam win2003.
Pojawiają sie teź programy do zlikwidowania tych dni ale win sie broni.
pozdro
gerg:Czy formatowanie dysku (przed upływem 180 dni od instalacji) i instalowanie na nowo Windows Server 2003 w wersji trial z tym samym kluczem jest legalne?
Tak, ale nie licz na to, źe będziesz miał "nowe" 180 dni i nie jest to kwestia klucza, a przynajmniej nie tylko.
Wersja testowa "chodzi" przecieź na dowolnym kluczu z gazety czy od MS otrzymanym. Więcej – na tym samym kluczu instalowąlem i wersję polską i angielską.
IMHO nie.
Strona 1 / 1