Translator
Jaki jest wg was najlepszy translator ??
Odpowiedzi: 6
mbr:umiem angielski ale chcem miec jeszcze translator jakby cos znalazło sie ponad moja wiedze
No tak umiem pływać, ale rękawki nie zawadzą :wink: :lol: .
Proponuję swą wiedzę zmierzyć z tym translatorem
http://www.translate.pl/ zawsze to lepsze niź nic , no i za całkowitą darmochę , więc na jakość krecić nosem nie wypada
Ej jemu chodziło o węgiersko–chiński translator.
Sam nie powiedział to zapene chodziło o węgiersko–chiński bo to 2 najczęściej uźywanwe języki na świecie.
Sam nie powiedział to zapene chodziło o węgiersko–chiński bo to 2 najczęściej uźywanwe języki na świecie.
English Translator 3–inteligentny system tłumaczący.
Najlepszy system tłumaczący na rynku.
ma ogromne moźliwości:tłumaczy całe strony internetowe,moźna ustawić wersję tłumaczenia np. język informatyczny,prawniczy itp.
dlaczego jesteś taki złośliwy czy ktoś znający angielski nie ma prawa uźywac translatora?
i po czym sądzisz źe mbr będzie tego szukał na p2p?
Moźe Sam masz podobne doświadczenia?
Najlepszy system tłumaczący na rynku.
ma ogromne moźliwości:tłumaczy całe strony internetowe,moźna ustawić wersję tłumaczenia np. język informatyczny,prawniczy itp.
gusioo:To sie chiba słownik nazywa i na p2p nie do zdobycia.
dlaczego jesteś taki złośliwy czy ktoś znający angielski nie ma prawa uźywac translatora?
i po czym sądzisz źe mbr będzie tego szukał na p2p?
Moźe Sam masz podobne doświadczenia?
mbr:umiem angielski ale chcem miec jeszcze translator jakby cos znalazło sie ponad moja wiedze
To sie chiba słownik nazywa i na p2p nie do zdobycia.
umiem angielski ale chcem miec jeszcze translator jakby cos znalazło sie ponad moja wiedze
ludzki naucz sie jezyka proste... bo programy tlumacza nie raz robic nalesnik jasu zamiast jasiu zrobil nalesniki.... :)
Strona 1 / 1