transfer ról – problem
Nie moge przenieść ról z jednego serwera na drugi. Jeden serwer (nazwijmy go serwer1) posiada usługi AD, DNS i serwera plików. Chcę przenieść to wszystko – łącznie z katalogami i uprawnieniami na drugi serwer (nazwijmy go serwer2). Serwer2 jest w tej chwili serwerem członkowskim serwera1. Wszyscy uźytkownikcy z AD są skopiowani. A teraz poprzez ntdsutil nie mogę przenieść ról. Nie mogę tego takźe zrobić poprzez GUI. W trybie tekstowym otrzymuję komunikat
Udało się poprzez wymuszenie przetransferować dwie role: PDC i Infrastruktura. Ale to wszystko. I jeszcze jedno. Jak przenieść całe katalogi w jednego serwera na drugi, aby nie trzeba było definiować ponownie uprawnień do nich?
ldap_modify_sW błąd 0x34(52(Niedostępny))
Rozszerzonym komunikatem o błędzie Ldap jest 000020AF: SvcErr: DSID–0321034A, problem 5002 (UNAVAILABLE), data6.
zwróconym błędem systemu W32 jest 0x20af (Żądana operacja FSMO nie powiodła się nie moźna połączyć się z bieźącym posiadaczem FSMO).
Udało się poprzez wymuszenie przetransferować dwie role: PDC i Infrastruktura. Ale to wszystko. I jeszcze jedno. Jak przenieść całe katalogi w jednego serwera na drugi, aby nie trzeba było definiować ponownie uprawnień do nich?
Odpowiedzi: 0
Strona 0 / 0