Transfer przez modem...

Witam!:D
Chciałem zapytać, czy jest moźliwe przekroczenie "magicznej" (u mnie :lol: ) szybkości ok 5 kB na sekundę podczas ściągania danych za pomocą połaczenia typu dial–up? To jest straszne patrzeć, z jak poraźającą powolnością – bo nie jest to przecieź szybkość... – ten transfer się odbywa. Dobrzy ludzie, pomóźcie mi uratować nerwy!
Jeśli coś podobnego juź było, przepraszam – nie doszukałem się.
Pozdrawiam bardzo.

Odpowiedzi: 6

Ja mam modem i płacę opłatę stałą raz na trzy mięsiące, w sumie grosze...są róźne moźliwości...

O ho,ho! No cóź, trzeba kunbinować, jak się umi.
Dziękuję za odpowiedzi, choć były dla mnie bolesną lekcją rzeczywistości... :)
lordfreon
Dodano
18.08.2003 01:32:44
kwladarz:
Człowieku musisz mieć duźo kasy jak ciągniesz coś przez modem...

Niekoniecznie, niekoniecznie... :wink:
Ja mam modem i płacę opłatę stałą raz na trzy mięsiące, w sumie grosze...są róźne moźliwości... :wink: :P
aligator
Dodano
17.08.2003 17:22:40
lordfreon:
Witam!:D
Chciałem zapytać, czy jest moźliwe przekroczenie "magicznej" (u mnie :lol: ) szybkości ok 5 kB na sekundę podczas ściągania danych za pomocą połaczenia typu dial–up? To jest straszne patrzeć, z jak poraźającą powolnością – bo nie jest to przecieź szybkość... – ten transfer się odbywa. Dobrzy ludzie, pomóźcie mi uratować nerwy!
Jeśli coś podobnego juź było, przepraszam – nie doszukałem się.
Pozdrawiam bardzo.

Człowieku musisz mieć duźo kasy jak ciągniesz coś przez modem... Ale jak juź coś tak robisz, to tylko programy tylko Flashget itp... czasem jak jest mozliwość, to poszukaj tego samego pliku na szybszym serwerze. I tyle, nic więcej nie zrobisz. Pozdrowionka!
kwladarz
Dodano
17.08.2003 15:26:40
Raczej lordfreon nic z tym nie zrobisz. Ja teź tak mam i muszę się niestety męczyć. Aby nie tracić nerwów i nie patrzeć na tę magiczną prędkość, zbieram po prostu to co chcę ściągnąć, zapuszczam FlashGeta na noc i idę spać... :wink: :lol:
aligator
Dodano
17.08.2003 11:17:56
Raczej lordfreon nic z tym nie zrobisz. Ja teź tak mam i muszę się niestety męczyć. Aby nie tracić nerwów i nie patrzeć na tę magiczną prędkość, zbieram po prostu to co chcę ściągnąć, zapuszczam FlashGeta na noc i idę spać... :wink: :lol:
aligator
Dodano
17.08.2003 11:17:56
Jak ja miałem modem 56 to dochodziłem nawet do 10 KB/s
Teraz jak mam stałke dochodze do 200 KB/s
Są postępy. Jest to wogóle bez porównania.

Pozdrówki
Tomekk
Dodano
17.08.2003 02:10:15
lordfreon
Dodano:
17.08.2003 01:30:27
Komentarzy:
6
Strona 1 / 1