Traktor Dj Mixer
Poszukuję tego programu, jakby ktoś wiedział skąd go wziąść to niech da znać :wink:
Odpowiedzi: 20
no wielkie dzieki bede czekal cierpliwie 8)
gieras zaczołem go juź wrzucać na twojego serwera bedzie gdzieś za 1 h . Pozdrawiam
moze ktos mi go wrzucic n serwerek ?? podaje sciezke: uploadin:uploadin414@ftp.members.lycos.co.uk/ z gory dzieki...
za pózno sie skapłeś źe czeba dwa upload skopiować i wkleić,niestety znowu ktoś wykasował . Podaj jakiegoś Ftp do uploadu to ci wrzuce do nie go jeszcze raz :?
zwracam honor ...... wszedlem tylko nie widze traktora ?????? w jakim jest folderze ??
wyskakuje mi o haslo !! ?? jak daje ok (bez hasla to sie nielaczy !!
Widzę źe paru osobom ten programik tesh się podoba :D
Ja równieź wszedłem za pierwszym razem.
Wrzuciłem jeszcze raz upload:upload@66.200.106.104:2627/
ja wchodze na tego ftp programem FlashFXP za pierwszym razem .
ja wchodze na tego ftp programem FlashFXP za pierwszym razem .
Juź i tak nic z tego jakiś ciul wykasował to z tego Ftp , ale u mnie wchodzi za kaźdym razem na tego Ftp niewiem czemu ty nie mogłeś wejść .
[quote="Dawid!!"]To jest chyba pełna wersja , Cracka nie potrzebuje wrzuciłem go na tego Ftp
Dawid!!:upload:upload@66.200.106.104:2627/stuff/programy/
jak sie tu wbic ?? Mam klienta ftp ale niekumam jak sie tu wbic !!??
jak chcesz to ściagnij i sprawdz . Swoją drogą bardzo dobry Ftp do uploadu transfer miałem cały czas powyźej 15 kb/s .
Jush wszystko wporzo. Sciagnalem wersje 2. (13mb) i wszystko piknie dziala :D Swoja droga calkiem fajny ten programik, fajnie sie scratch'uje :D
To jest chyba pełna wersja , Cracka nie potrzebuje wrzuciłem go na tego Ftp upload:upload@66.200.106.104:2627/stuff/programy/
jak chcesz to ściagnij i sprawdz . Swoją drogą bardzo dobry Ftp do uploadu transfer miałem cały czas powyźej 15 kb/s .
To jest chyba pełna wersja , Cracka nie potrzebuje wrzuciłem go na tego Ftp upload:upload@66.200.106.104:2627/stuff/programy/
ale masz pelna wersje ?? masz cracka ??Dawid!!:Ja mam Traktor Dj Studio 2.0.2 jak ktoś chce to moge wrzucić na FTP .
Ja mam Traktor Dj Studio 2.0.2 jak ktoś chce to moge wrzucić na FTP .
quote="pRzYbYtEk"] Wszystko wporzo, tylko skad mam wziac ten kod ktory kaza mi podac?
jaki kod ?? nigdy niebylo zadnego kodu.... jaka maz wersje ??
Esz... Zainteresowala mnie ta nazwa (lubie ciagniki :D ) i postanowilem sciagnac sobie ten program. Wszystko wporzo, tylko skad mam wziac ten kod ktory kaza mi podac?
Jush znalazłem :D Chodziło Mi o wersję 1.02.
Dzięki
Dzięki
chodzi ci o jakas konkretna wersje ?? na Kazaa znajdziesz duzo tego nawet w pelni zcrackowane (sam tak sciagalem)TouDi:Poszukuję tego programu, jakby ktoś wiedział skąd go wziąść to niech da znać :wink:
Strona 1 / 1