Trailers program

Jak w temacie potrzbuje porogram do robienia filmow z gier na moją strone www.pawlenko3.prv.pl bo chce tam wlozyc moje filmiki a i tak odrazu pamiętacie mnie jeszce ??:} A i jeszcze jak blondzilem po forum tym i oslopa forum jak narazie jest moim zdaniem najleprze wiec dam sonde na mojej www narazie na tym ale plx oglądnijcie moje www:} Pamiętacie histornie z monitorem nadal go nie zmieniałem ale bende miał zaniedlugo gatweya :} ok ale do zeczy wiec prosze was o tego programa :} piszcze tutaj lub na moj nr gg 7937034

Odpowiedzi: 9

Mówisz masz, ale avatara wyłączyłem juź troche wcześniej, przywrócenia tej opcji nie przewiduję bo ja teź nie będę miał czasu :lol:
Co to za moda na pisanie taką łamaną angielszczyzną?
Bobi
Dodano
19.03.2006 21:40:02
Bobi:
Zmienisz ten avatar w końcu czy mam to zrobić za Ciebie? Do drugiej opcji w promocji dorzucam całkowite wyłączenie moźliwości wstawaiania obrazka.

Jak chce zrób za mnie bo nie mam time narazie :p bo gram w F.E.A.R WWW.PAWLENKO3.PRV.PL MOZECIE GDZIES OGLOSIC TE WWW Bo dalem ze by bylo na google i netsprit i guru i jeszce nie ma :/
Lenko
Dodano
19.03.2006 21:30:56
Lenko:
Jak w temacie potrzbuje porogram do robienia filmow z gier na moją strone www.

camtasia studio

Link do 30 – dni full trial
http://www.techsmith.com/download/trials.asp

Uzywany, przy robieniu filmow na potrzeby e–learningu
Niezastapiony w przypadku trainingow wideo

Nagrywa ci wsio to co sie dzieje na monitorze, nastepnie zapisujesz w formatach:
– flash player
– WMP
– i jeszcze czyms tam :)
STMan
Dodano
19.03.2006 20:48:08
Zmienisz ten avatar w końcu czy mam to zrobić za Ciebie? Do drugiej opcji w promocji dorzucam całkowite wyłączenie moźliwości wstawaiania obrazka.
Bobi
Dodano
19.03.2006 13:20:09
spiderko:
"DDD Infanterie only v0.7" 24 sloty IP85.10.201.171 port 16567 – tutaj często siedze lub na "GamesNET.pl | EA POLSKA | gry.wp.pl"
64 sloty 212.203.134.116 port 16567.

Ta gra do pobrania to Euro Force, jest to dodatek i kosztuje 9,99Euro, zakup moźliwy tylko kartą kredytową, ale 24 marca ma być teź sprzedawana w sklepach. Doszły 3 nowe mapy + pojazdy i bronie.

Z Frapsa korzystam i wiem źe jest nagrywanie filmików.

Ok jak bende ale jaki masz nick ale dziwne ten program zajmuje okolo 500kb :/ :P ale to dobra bende nagrywał na www jaki masz nick na bf2??
Lenko
Dodano
19.03.2006 12:10:55
"DDD Infanterie only v0.7" 24 sloty IP85.10.201.171 port 16567 – tutaj często siedze lub na "GamesNET.pl | EA POLSKA | gry.wp.pl"
64 sloty 212.203.134.116 port 16567.

Ta gra do pobrania to Euro Force, jest to dodatek i kosztuje 9,99Euro, zakup moźliwy tylko kartą kredytową, ale 24 marca ma być teź sprzedawana w sklepach. Doszły 3 nowe mapy + pojazdy i bronie.

Z Frapsa korzystam i wiem źe jest nagrywanie filmików.
spiderko
Dodano
18.03.2006 22:42:35
Lenko:
A ile taki filmik moze zajmowac :}

Zaleznie od czasu narywania.

Lenko:
jak czytam na necei to ten progrma tylko miezy klatki :/ w grze

To poczytaj gdzie indziej > http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&t=47&id=701

Za krecenie filmikow z gier sie bierzesz a wielkosci avatara nie umiesz zmienic ? :|
maq123
Dodano
18.03.2006 21:49:00
spiderko:
Tak pamiętamy Cię, jak moźna zapomnieć ten avantar niezgodny z regulaminem i piękny polski (?) język. :lol:
Takim programem jest Fraps, tylko musisz mieć sporo miejsca na dysku na film podczas nagrywania.

A ile taki filmik moze zajmowac :}

a to kazda wersja moze byc to jakas widze bete i zajmuje 500 kb:/ czy ten program tak zajmuje /?

jak czytam na necei to ten progrma tylko miezy klatki :/ w grze

opis:
Fraps to program, który umoźliwia mierzenie wydajności systemów w grach. Zadaniem programu jest monitorowanie ilości klatek na seknundę. Wszystkie informacje (statystyki) zapisywane są na dysku twardym.

Kolejną istotną funkcją jest moźliwość robienia zrzutów ekranu, aplikacja obsługuje DirectX i OpenGL.

Spiderko grasz w bf2 moze sie umówim ej co ejst teraz z tym bf2 pokazuje mi sie ze moge pobra gre za chyba free ine z ea pokazuje misie o grze bf2 war europe i nie wiem o co chodzi pisze ze kosztuje 9.99 i pisze ze wolno ją sciągnac tylko nie wiem jak :P
Lenko
Dodano
18.03.2006 20:39:25
Tak pamiętamy Cię, jak moźna zapomnieć ten avantar niezgodny z regulaminem i piękny polski (?) język. :lol:
Takim programem jest Fraps, tylko musisz mieć sporo miejsca na dysku na film podczas nagrywania.
spiderko
Dodano
18.03.2006 20:32:01
Lenko
Dodano:
18.03.2006 19:59:13
Komentarzy:
9
Strona 1 / 1