tragedia
witam.mam bardzo powazny problem.niby sformatowalem dysk aby pozbyc sie uciazliwych wirusow,wgralem nowego windowsa ale z tego co wiem to stary nalozyl sie z nowym.pojemnosc dysku jest taka sama jaka byla przed sformatowaniem, poza tym zajeta jest pamiec ale rzeczy ktore ja zajmuja sa dla mnie niewidoczne.blagam o pomoc bo nie wiem co dalej mam robic..
Odpowiedzi: 3
Instalowałeś na czysto czyli na 100% usunąłeś/sformatowałęś partycję systemową?
Moze uruchomiłeś tylko instalator z płytki i wykonał on nakładkę?
System masz odbrobaczony? Skorzystałes z porady przedmócy dot. Hijacka?
Jak widać, duźo pytań, mniej własnego zaangaźowania.
Moze uruchomiłeś tylko instalator z płytki i wykonał on nakładkę?
System masz odbrobaczony? Skorzystałes z porady przedmócy dot. Hijacka?
Jak widać, duźo pytań, mniej własnego zaangaźowania.
witam.zrobilem wedlug zalecen.niestety nic mi nie wykrylo a pamiec nadal jest zajeta
gregorydublin:niby sformatowalem dysk aby pozbyc sie uciazliwych wirusow,wgralem nowego windowsa ale z tego co wiem to stary nalozyl sie z nowym.
Jeźeli sformatowałeś dysk to całkowicie nie moźliwe jest źeby "stary nałoźył się z nowym"
gregorydublin:pojemnosc dysku jest taka sama jaka byla przed sformatowaniem, poza tym zajeta jest pamiec ale rzeczy ktore ja zajmuja sa dla mnie niewidoczne.
W panelu sterowania –> opcje folderów –> zakładka widok zaznaczasz Pokaź ukryte pliki i odznaczasz Ukryj chronione pliki systemu operacyjnego. Wtedy będziesz widział wszystkie pliki na dysku
gregorydublin:blagam o pomoc bo nie wiem co dalej mam robic..
Na początek moźesz (dla pewności) przeskanować system jakimś antyvirem i zapodać tu log z Hijackthis
Strona 1 / 1