Totalne przeciąźenie netu :(
dopiero co sformatowałem kompa, zainstalowałem tylko potrzebne rzeczy, w tym soulseek i flashget, a tu nagle niespodziewanie pojawił mi sie komunikat (chcąc wejść na którą kolwiek stronę):
BŁĄD
Żądany URL nie moźe zostać pobrany
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Podczas sprowadzania URL–a: http://www.********
wystąpił następujący błąd:
Przekroczenie ilości dozwolonych jednoczesnych połączeń.
Jest to prawdopodobnie spowodowane działaniem wirusa na Twoim komputerze, który
próbuje wykonać bardzo duźą ilość jednoczesnych połączeń. Innym powodem moźe być
program peer–to–peer (np. KaZaA, iMesh, SoulSeek, itd), który próbuje łączyć się
przez serwer proxy wykonując duźo połączeń.
Konfiguracja serwera wyklucza Twój dostęp do niego w chwili obecnej. Skontaktuj
się z Twoim providerem jeśli jest jest to nieprawidłowość.
Miał juź ktoś coś takiego? Podpowiem, ze co prawda ściągałem z soulseeka z 10 pliczków a flashgetem ze 2, ale do tej pory (przed formatem) nie miałem ani razu takiego problemu, a kompa obciąźałem ze 100 razy bardziej! wirusa nie mam (przynajmniej atyvir nie wykrywa), hmm co prawda zmieniłem kartę sieciową, moźe to jej wina, ale tak nagle by poszła?
Poza tym po wyłączeniu flashgeta 1.5 kom jakby odźył na nowo! Czyźby to wina tegoź (dotychczas) niezastąpionego programu?
Proszę o podpowiedź...
BŁĄD
Żądany URL nie moźe zostać pobrany
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Podczas sprowadzania URL–a: http://www.********
wystąpił następujący błąd:
Przekroczenie ilości dozwolonych jednoczesnych połączeń.
Jest to prawdopodobnie spowodowane działaniem wirusa na Twoim komputerze, który
próbuje wykonać bardzo duźą ilość jednoczesnych połączeń. Innym powodem moźe być
program peer–to–peer (np. KaZaA, iMesh, SoulSeek, itd), który próbuje łączyć się
przez serwer proxy wykonując duźo połączeń.
Konfiguracja serwera wyklucza Twój dostęp do niego w chwili obecnej. Skontaktuj
się z Twoim providerem jeśli jest jest to nieprawidłowość.
Miał juź ktoś coś takiego? Podpowiem, ze co prawda ściągałem z soulseeka z 10 pliczków a flashgetem ze 2, ale do tej pory (przed formatem) nie miałem ani razu takiego problemu, a kompa obciąźałem ze 100 razy bardziej! wirusa nie mam (przynajmniej atyvir nie wykrywa), hmm co prawda zmieniłem kartę sieciową, moźe to jej wina, ale tak nagle by poszła?
Poza tym po wyłączeniu flashgeta 1.5 kom jakby odźył na nowo! Czyźby to wina tegoź (dotychczas) niezastąpionego programu?
Proszę o podpowiedź...
Odpowiedzi: 0
Strona 0 / 0