Total Commander – Xp i Corel

Witam wszystkich,
Mam małe pytanie dlaczeg pod Total Commenderem (windowsem Commanderem) nie widzę ikonek Corela tylko jakieś zastępcze ikonki.
Natomiast przeglądając folder windowsa widzę ikonki Corela. Z czym to jest związane iź pod windowsem wszystko jest ok a pod TCMD nie.
Czy ktos miał podobny problem i moźe mi pomóc. Dziękuje za wszystkie cenne rady.

Odpowiedzi: 3

sorka za blad
plik>skojarz z...

a wiesz no banan do czego słuźy takie małe okienko "zmień" w Twoim poście ? co, hę ? następnym razem skorzystaj jak chcesz sobie błąd poprawić...........aligator...........
banan12
Dodano
18.10.2003 21:50:25
Jesli nie widzisz ikonek a jak klikniesz to program sie otwiera to ok jest wszystko, ale z tego co zrozumielem wkurza cie brak wlasciwych ikonek w total comander masz taka opcje plij>skojarz z... sproboj moze to pomoze.
banan12
Dodano
18.10.2003 21:48:53
Witam.
Ja bym wziął i skojarzył ponownie rozszerzenia corelowskie w Wincmd z odpowiednimi programami –Draw'em, Photopaint'em. Moźe to pomoźe – umnie jest wporządku, ale moźe u Ciebie coś sobie pokojarzyło te rozszerzenia, albo po prostu nie są one poprawnie skojarzone. To tyle – pozdrawiam.
kwladarz
Dodano
18.10.2003 17:01:40
Darek_30
Dodano:
18.10.2003 15:34:19
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1