Total Annihilation

Zapewne wielu z was się pewnie dziwi źe ja wspominam o tej grze.Wiem źe jest to stary RTS , ale według mnie jeden z najlepszych !.
Te nowe gry nie dają takiego klimatu jak właśnie ta gra.

NO dobra a teraz bez sciemy
Dawno juź nie słyszałem o tej gierce.Być moźe źe ktoś z was coś wie o niej(czy jest jakaś nowa wersja itd.....???

Pozdr..........

Odpowiedzi: 7

gen:

:lol: :lol: mambo fatima, bylo i ni ma :D

Dobrze powiedziane.

Pozdrawiam
Tony
Dodano
29.06.2003 10:48:18
Tony:
GDZIE JEST DUKE NUKE FOREVER?????

:lol: :lol: mambo fatima, bylo i ni ma :D
gen
Dodano
29.06.2003 04:35:44
Tak tak stare dobre czasy i piekny rts ale nie matrwcie sie trwaja prace nad druga czesica tej gry i ponoc ma miec pelen troj wymiar ale jak to bywa zasze obiecuja i nigdy tego nie ma. GDZIE JEST DUKE NUKE FOREVER?????

Pozdrawiam
Tony
Dodano
23.06.2003 09:37:03
The_judge:
TA:Kingdoms dzieje sie raczej w przeszlosci "fantasy" –> smoki, jakies dziwne stworzenia, potwory itp

Niestety TA Kingdoms nie dorownuje do piet I czesci gry pod zadnym wzgledem ... :(

Popieram !
Miałem TA:Kingsdoms ale jakoś mi nie wpadła do gustu.
Miejmy nadzieje źe pojawi się nowa wersja gry , jeszcze lepsza od pierwszej części

Pozdrawiam
kylson
Dodano
23.06.2003 01:36:23
heh, stare czasy. To jedna z najlepszych gierek rts z jakimi mialem do czynienia. Do tej pory lubie pograc w nia w sieci. Niestety nic nowego o tej gierce nie slychac :( Wyszla oczywiscie niby druga czesc – TA: Kingdoms, ale nie ma ona nic wspolnego ze starym dobrym Totalem.

Podczas gdy akcja totala dzieje sie w niedalekiej przyszlosci (samoloty, czolgi, roboty itp) to akcja TA:Kingdoms dzieje sie raczej w przeszlosci "fantasy" –> smoki, jakies dziwne stworzenia, potwory itp

Niestety TA Kingdoms nie dorownuje do piet I czesci gry pod zadnym wzgledem ... :(

Co do TA, to musisz poszukac w necie a znajdziesz jakies nowe jednostki/budynki itd. Nie sprawdzalem czy dzialaja, natomiast mapy sciagalem i gralem...
The_judge
Dodano
23.06.2003 01:25:37
heh, stare czasy. To jedna z najlepszych gierek rts z jakimi mialem do czynienia. Do tej pory lubie pograc w nia w sieci. Niestety nic nowego o tej gierce nie slychac :( Wyszla oczywiscie niby druga czesc – TA: Kingdoms, ale nie ma ona nic wspolnego ze starym dobrym Totalem.

Podczas gdy akcja totala dzieje sie w niedalekiej przyszlosci (samoloty, czolgi, roboty itp) to akcja TA:Kingdoms dzieje sie raczej w przeszlosci "fantasy" –> smoki, jakies dziwne stworzenia, potwory itp

Co do TA, to musisz poszukac w necie a znajdziesz jakies nowe jednostki/budynki itd. Nie sprawdzalem czy dzialaja, natomiast mapy sciagalem i gralem...
The_judge
Dodano

The_judge
Dodano
kylson
Dodano:
23.06.2003 00:56:55
Komentarzy:
7
Strona 1 / 1