Toshiba A100-906 Czarny ekran po formacie

Sformatowałam niedawno dysk mojego komputera. Posiadam w nim tylko oryginalne programy, windows XP home, program firmowy, open office, i inne freeware, ktore mam tez i na ninnym komputerze, wiec mogę uznać, je za sprawdzone. Po paru dniach jednak (usiłowałam połączyć się z neostradą konfigurując połączenie w windowsie) po wyłączeniu komputera i włączeniu go ponownie po jakimś czasie, pojawił się tylko czarny ekran Jest napisane, iż mogę otworzyć windowsa w systemie alarmowym a jak chcę przejśćdo tej opcji, to nadal mam czarny ekran. Co to może być? Komputer zakupiony został w grudniu, może cośz hardware? (nie dzieje mi się to po raz pierwszy, ale przedtem myślała, iż powodują to jakieś programy antyspyware (miałam kiedyś ad-aware i bałąm się iż toen progrma moze kasuje cos za dużo, ale tym razem go nie instalowałam) Co na to można pomóc?

Odpowiedzi: 1

To raczej powinno się znaleźć w dziale [b]Windows XP[/b]. W każdym razie spróbuj naprawić winde uruchamiając go z płyty. Acha byłbym zapomniał, a czy cokolwiek wyświetla się na ekranie, może to matryca poleciała.
pulkownik
Dodano
21.08.2007 13:53:29
sicilpol
Dodano:
21.08.2007 10:08:10
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1