TORRENT I NEOSTRADA !!! ????
MAM TAKI PROBLEM . UŻYWAM BISPRITA DO SCIAGANIA TORENTÓW I OD KILKU DNI NIE MOGE ZADNEGO PLIKU SCIĄGNĄĆ. WYŚWIETLA SIĘ JAKIŚ BŁĄD. ŚCIAGNOŁEM INNY PROGRAM DO TORRENTÓW I TO SAMO. CZY WINĄ TEGO MOZE BYĆ NEOSTRADA ?? I JAKIEŚ OGRANICZENIA KTÓRE TERAZ WPROWADZIŁA . MAM NEO 612
Odpowiedzi: 16
TheL:to ze mozesz dostac ten sam ip jest normalne i tego nie kwestionuje a odpowiedz byla nie do tego postu znowu zapomnialem napisac do kogo jest ...
Przepraszam w razie takim.
Jednak sugestię moją przyjmij – jeźeli wiesz od kogoś więcej nie wyśmiewaj z niego się a raczej wiedzę przekazać postaraj.
Do dobrej Mocy strony przywiedzie Cię to :)
Pozdrawiam.
to ze mozesz dostac ten sam ip jest normalne i tego nie kwestionuje a odpowiedz byla nie do tego postu znowu zapomnialem napisac do kogo jest ...
TheL:co to myslisz ze nie masz ip laczac sie z neostrada ? hahaha
Zanim wyśmiewać zaczniesz doucz się – bo wiedzę rzemieślnika masz a pouczać wszystkich spieszysz – smutne to.
TheL:
po kazdym polaczeniu neostrady z internetem otzrymujesz inny IP zewnetrzny ktory jest Twoj przez caly czas polaczenia ...
Pierwsze po: nie po kaźdym otrzymujesz inny. bywają przypadki udokumentowane, źe to samo IP przydzielone dynamicznie zostaje. Jak pisałem – rzadko ale zdarza się.
Drugie po: juź nie tak rzadko – niekoniecznie przez cały czas połączenia.
Dyskusji z Tobą prowadzić nie zamierzam – YMMVG.
Pozdrawiam.
Po pierwsze i najwaźniejsze, wklej tu cały tekst błędu, nie tylko "IO". Błąd IO to zwykle problemy sprzętowe (mało miejsca, niemoźliwość zapisu ...)
Po drugie jakiego systemu plików uzywasz? Fat czy NTFS?
Po drugie jakiego systemu plików uzywasz? Fat czy NTFS?
ZRZUT Z INNEGO TORENETA AZUREUS
sciagnij torrent storm ze strony http://torrentstorm.com w nim uruchom sciaganie i jesli to nic nie da zobacz jaki tam sie pokaze komunikat bledu ... to bedzie wiadomo o co chodzi ...
WSZYSTKO JESZCZE KILKA DNI TEMU CHODZIŁO SPOKO. ALE TERAZ NIC ANI NA BITSPIRCIE CZY INNYM TORRENCIE. A ŚCIĄGAM JUŻ NIM ZE 4 MIECHY. NA KAŻDYM TORRENCIE JEST TO SAMO CZYLI NIC NIE SCIĄGA NAWET NIE POKAZUJE NAWZYW PLIKU . ZAMIESZCZAM ZRZUT TEGO ...
Nie krzycz. WIELKIE LITERY = krzyk
SLAY3R
Nie krzycz. WIELKIE LITERY = krzyk
SLAY3R
albizkit:MAM TAKI PROBLEM . UŻYWAM BISPRITA DO SCIAGANIA TORENTÓW I OD KILKU DNI NIE MOGE ZADNEGO PLIKU SCIĄGNĄĆ. WYŚWIETLA SIĘ JAKIŚ BŁĄD. ŚCIAGNOŁEM INNY PROGRAM DO TORRENTÓW I TO SAMO. CZY WINĄ TEGO MOZE BYĆ NEOSTRADA ?? I JAKIEŚ OGRANICZENIA KTÓRE TERAZ WPROWADZIŁA . MAM NEO 612
sciągnij Azureusa prosty jest w obsludze. I powiedz dokladnie jaki jest bład, i poczytaj o konfigu torrentow
co to myslisz ze nie masz ip laczac sie z neostrada ? hahaha
TheL:po kazdym polaczeniu neostrady z internetem otzrymujesz inny IP zewnetrzny ktory jest Twoj przez caly czas polaczenia ...
Kategorycznie tak tego nie stawiałbym, wyjątki od tej reguły są.
Generalnie – jest jak piszesz ale nie zawsze.
Pozdrawiam.
TheL:po kazdym polaczeniu neostrady z internetem otzrymujesz inny IP zewnetrzny ktory jest Twoj przez caly czas polaczenia ...
sorki :) pomylsiłem sie chodziło o stałe Ip zew.
po kazdym polaczeniu neostrady z internetem otzrymujesz inny IP zewnetrzny ktory jest Twoj przez caly czas polaczenia ...
TheL:3. na neo masz ip zewnetrzny ..
Tak tyle ze to IP nie masz na własność jezeli jestes w NEo grupą ;)
1. neo ma 640
2. jaki komunikat sie pokazuje bo to bardzo wazne
3. na neo masz ip zewnetrzny ..
2. jaki komunikat sie pokazuje bo to bardzo wazne
3. na neo masz ip zewnetrzny ..
i mozliwe ze nie masz wlasnego IP zew.
Nawet jesli jest ograniczony transfer to jest to tylko ograniczenie. Masz wlaczonego firewalla, zapore, sciagnales SP2, sciagasz plik ktory juz nikt nie udostepnia?
Strona 1 / 1