Torrent a miejsce na dysku.
Mam taki problem: zaczolem scaigac z torrenta plik o pojemnosci 4,5Gb. Zanim sie ulokowal na dysku przerwaelm sciaganie bo stwierdzilem ze bede mial malo miejsca. W katalogu pojawil sie katalog z tym co mialem sciagnac (jak to w torrencie). Usunolem go z dysku (shift+del) ale miejsce na dysku(partycji) sie nie zwolnilo...
Odpalilem scandisc ale nie znalazl bledow w strukturze plikow itd. System Works 2003 tez sobie nia dal rady. I co daelj?
Wolalbym nie musiec formatowac partycji bo mam na niej troche swoich posciaganych plkow (ok 60Gb) z ktorymi nie mam co zrobic.
Macie jakis pomysl jak odzyskac te 4,5Gb bez formatowania dysku?
Odpalilem scandisc ale nie znalazl bledow w strukturze plikow itd. System Works 2003 tez sobie nia dal rady. I co daelj?
Wolalbym nie musiec formatowac partycji bo mam na niej troche swoich posciaganych plkow (ok 60Gb) z ktorymi nie mam co zrobic.
Macie jakis pomysl jak odzyskac te 4,5Gb bez formatowania dysku?
Odpowiedzi: 3
Teź tak miałem z pewnym plikiem, i teź miałem NSW i teź "chronił" mo obiekty wywalane :)
Nie wiem. Poprostu staralem sie:
d: –> wlasciwosci –> oczyszczanie dysku
Jako ze to partycja niesystemowa to sa tam tylko 2 pozycje. Obie po 0kb...
Edit:
Dzieki na naprowadzenie. W archiwum problem byl juz zdaje sie poruszany ino nie wiedzialem pod jakim haslem. Teraz chyba sobie poradze. Jak nie to wroce znow na tarczy :D
d: –> wlasciwosci –> oczyszczanie dysku
Jako ze to partycja niesystemowa to sa tam tylko 2 pozycje. Obie po 0kb...
Edit:
Dzieki na naprowadzenie. W archiwum problem byl juz zdaje sie poruszany ino nie wiedzialem pod jakim haslem. Teraz chyba sobie poradze. Jak nie to wroce znow na tarczy :D
A pliki chronione w koszu przez NSW wywaliłeś?
Strona 1 / 1