Topic spacjalny dla...
Szanowni userzy, uwaga, uwaga:
Dnia dzisiejszego najmądzejsza bestia na forum obchodzi 17–ste urodziny. Więc nie krępujcie się i walcie z źyczeniami :!: :!: :!:
Ja zaczynam:
Dnia dzisiejszego najmądzejsza bestia na forum obchodzi 17–ste urodziny. Więc nie krępujcie się i walcie z źyczeniami :!: :!: :!:
Ja zaczynam:
Odpowiedzi: 20
EL NINO:Pewnie sie nie spodziewales :mrgreen: .
A dlaczego... Ja mam o Tobie dobre zdanie, nie wiem skąd ten dystans... :wink: Wszystkie źyczenia z załoźenia traktuje jako szczere, a motyw szczerości zabłysnął po jednym poście kolegi i tak przemknął :P
Przy okazji jeszcze raz chciałbym ciepło podziękować za Wasze wszystkie źyczenia.
Widzisz ? Moje zyczenia byly jednak szczere. Pewnie sie nie spodziewales :mrgreen: .Pawek:Obyło się bez pawi... :wink:
EL NINO:P.S. No i jak z tym pawiem ? :P
Obyło się bez pawi... :wink:
No wlasnie kurna :mrgreen: . Moze za rok ? :lol:Pawek:Łeeeeeee... :cry:
P.S. No i jak z tym pawiem ? :P
EL NINO:Zaluj Pawelek ze Cie nie ma dzisiaj, bo chcialem Ci z okazji tych –nastych urodzin prezenta zrobic i dac do rana uprawnienia moderatora. A tak to tylko zycze Ci zebys po dwoch piwach pawia nie puscil :mrgreen: :lol: .
Łeeeeeee... :cry: Tak naprawdę to dzisiaj mam urodziny i dzisiaj nigdzie nie wychodzę :mrgreen: :lol: (źart)
Dziękuję serdecznie za źyczonka :!: :!: :!:
To ja teź się dołącze do tych źyczeń :P
Wszystkiego najlepszego
Wszystkiego najlepszego
Pawełku chleptam browce za Twoje owce :)
... 8) whatever
... 8) whatever
Zygo:
ps. trzeba będzie zaśpiewac sto lat :wink:
a jak..stooo..ehhmmhm..zaksztusilem się szmpanem – wiśniowym piccolo of corZ :D
Duźo zdrowia szczęścia najlepszych lasek i czego sobie tylko źyczysz :!:
przesyła Zygo
przesyła Zygo
najlepszego towaerzyszu Pawek :wink:
Zaluj Pawelek ze Cie nie ma dzisiaj, bo chcialem Ci z okazji tych –nastych urodzin prezenta zrobic i dac do rana uprawnienia moderatora. A tak to tylko zycze Ci zebys po dwoch piwach pawia nie puscil :mrgreen: :lol: .Pawek:Ten post nie znaczy, źe juź nie moźecie pisać zyczeń... Po prostu przeczytam je dopiero jutro :D
Jako, źe później nie będzie juź raczej okazji, to juź w tym momencie podziekuję pięknie wszystkim za źyczenia (te szczere i nieszczere :wink: 8)).
Tymczasem trzymajcie się... Ja pomykam... :D
Aligatorze, dzisiaj jest szczególny dzień i takie wpadki wybaczamy :lol:
PS. Ten post nie znaczy, źe juź nie moźecie pisać zyczeń... Po prostu przeczytam je dopiero jutro :D
Tymczasem trzymajcie się... Ja pomykam... :D
Aligatorze, dzisiaj jest szczególny dzień i takie wpadki wybaczamy :lol:
PS. Ten post nie znaczy, źe juź nie moźecie pisać zyczeń... Po prostu przeczytam je dopiero jutro :D
Krzychooo:tylko... szczeźe
:mrgreen:
Jak znam Pawka, to tak szczeźe to mu się nie spodoba :mrgreen:
Krzychooo:źycze Ci tego wszystkiego co inni tylko... szczeźe
No wiesz co ? :lol: Ja nie byłam nieszczera...
źycze Ci tego wszystkiego co inni tylko... szczeźe
Wszystkiego NAJ!
Wszyskiego naj najlepszego :)
równieź wszystkiego najlepszego:)
Zdrowka, szczescia i slodyczy tego theboss78 Ci zyczy.