Topic spacjalny dla...
Szanowni userzy, uwaga, uwaga:
Dnia dzisiejszego najmądzejsza bestia na forum obchodzi 17–ste urodziny. Więc nie krępujcie się i walcie z źyczeniami :!: :!: :!:
Ja zaczynam:
Dnia dzisiejszego najmądzejsza bestia na forum obchodzi 17–ste urodziny. Więc nie krępujcie się i walcie z źyczeniami :!: :!: :!:
Ja zaczynam:
Odpowiedzi: 20
SLAY3R:Pawek:Macie moźe jakąś szczepionke na to :?:
Zainstaluj Kerio, Norton antivirusa, avasta i jeszcze sygate PF.
Pozatym codzienny skan sys. skanerami on–line ze strony komp. świat.
Oj zapomniałbym o bit defenderze.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tak mnie się wydaje źe te porady to gdzieś juź na forum i to niejedrokrotnie słyszałem. Niejaki redachtor nie głosił :?: teraz bezwlędny fan mackawki :lol:
Kurcze... Nie pomaga :oops: 8)
SLAY3R:A najlepiej to spal rytualnie kompa :twisted:
Teraz to sie tak nie robi.To byla stara technika.
Dzisiaj sie kompa oddaje ehm podarowuje komus ewentualnie prosi sie kogos zeby stal na dole a Ty wurzucasz kompa przez okno a ta druga osoba go lapie. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Pawek:Macie moźe jakąś szczepionke na to :?:
Zainstaluj Kerio, Norton antivirusa, avasta i jeszcze sygate PF.
Pozatym codzienny skan sys. skanerami on–line ze strony komp. świat.
Oj zapomniałbym o bit defenderze.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A najlepiej to spal rytualnie kompa :twisted:
hahaha.... ladnie to tak zartowac z podopiecznych ? ze nie dbam o higiene monitorka to nie znaczy ze jakies kary moga bgyc nakladane ! 3 posty ? coz to ! :wink:EL NINO:Mowisz o tej kropce miedzy "Pokutuje" a "bo" ? Przetrzyj monitor – moze mucha Ci nawalila kupe :mrgreen: :mrgreen: .gieras:a co to nad mym awatarkiem ? :lol: czym zem se zasluzyl ? :mrgreen:
P.S. Podpadziochy maja prawo do napisania tylko trzech postow na dzien :P :lol: .
O kurde... Mi tez walła srakę :mrgreen: Jakaś epidemia :!: Macie moźe jakąś szczepionke na to :?: Bezwzględnie proszę o linki :!: :lol:
Mowisz o tej kropce miedzy "Pokutuje" a "bo" ? Przetrzyj monitor – moze mucha Ci nawalila kupe :mrgreen: :mrgreen: .gieras:a co to nad mym awatarkiem ? :lol: czym zem se zasluzyl ? :mrgreen:
P.S. Podpadziochy maja prawo do napisania tylko trzech postow na dzien :P :lol: .
bo go wymiotlo :P ale nie dlugo bedzie jak nowy (bo nowy)Pawek:Ja bym sie martwić zaczął o sam avatarek... Bo u mnie go ni ma... 8) :wink:
Ja bym sie martwić zaczął o sam avatarek... Bo u mnie go ni ma... 8) :wink:
a co to nad mym awatarkiem ? :lol: czym zem se zasluzyl ? :mrgreen:
Redaktora masz na mysli ? :mrgreen: :mrgreen:
EL NINO:Nie gadaj ze tez masz na mysli tego samego "fachowca" :P :P :wink: .
Tu, to gwoździa dostałem. Chodzi o "t" jak panikarz, czy "t" jak wirusmen :?: :mrgreen:
Nie gadaj ze tez masz na mysli tego samego "fachowca" :P :P :wink: .aligator:... bo niektórzy mają pustkę, a niewykorzystaną :mrgreen:
EL NINO:aligator nosi pod pokrywka fajki i zapalniczke z uwagi na sporo znajdujacego sie tam miejsca :mrgreen: :mrgreen: .
To się nazywa oszczędność (bo źadna torba dodatkowa niepotrzebna) i spryt bo niektórzy mają pustkę, a niewykorzystaną :mrgreen:
aligator nosi pod pokrywka fajki i zapalniczke z uwagi na sporo znajdujacego sie tam miejsca :mrgreen: :mrgreen: .gieras:Na glowie (chyba tak to mozna nazwac) jest taka smieszna pokrywka ktora jest na zatrasku i zastanawiam sie do czego ona sluzy ?
hmmm.... apropos wygladu. Na glowie (chyba tak to mozna nazwac) jest taka smieszna pokrywka ktora jest na zatrasku i zastanawiam sie do czego ona sluzy ? czy nie jest to aby poto, aby mozna bylo sobie troche oleju do glowy wlac ? aby lepsze smarowanie bylo ? (no i zeby sie nie grzal mozg tak szybko)??
no i gieras wyfilozofowałeś...aligator... :mrgreen: :lol:
no i gieras wyfilozofowałeś...aligator... :mrgreen: :lol:
Jeszcze, jeszcze pany. Notes mam juź otwarty :lol: :mrgreen:
gieras:a nie wyglda na tyle ? :wink: :lol:Kuba:Jak otworzyłem ten topick to myślałem, źe to aligtaor ma 17 urodziny co mnie bardzo zdizwiło :–)
Z wyglądem niekoniecznie, ale pisze jakby mutację przechodził :mrgreen:
a nie wyglda na tyle ? :wink: :lol:Kuba:Jak otworzyłem ten topick to myślałem, źe to aligtaor ma 17 urodziny co mnie bardzo zdizwiło :–)
Jak otworzyłem ten topick to myślałem, źe to aligtaor ma 17 urodziny co mnie bardzo zdizwiło :–)