Tomb Raider – Legend Problem
Mam problem z grą Tomb Raider – Legend a chodzi o etap 3 Japonia
jestem na dachu mam przeskoczyć zdobytym motorem na drugą strone pomostu . Przeskakuje chwytam się Lara ląduje po drugiej stronie mam skoczyć w kierunku drabiny ale zanim wykonam jaki kolwiek ruch wybuchają butle i Lara ginie co robie nie tak w czasie przeskakiwania (powtarzałem z 10 razy i nigdy nie udało mi się do tej drabiny dolecieć ).
Ma kto save po wykonaniu tego zadania ze skokiem kiedy Lara jest na rusztowaniu
jestem na dachu mam przeskoczyć zdobytym motorem na drugą strone pomostu . Przeskakuje chwytam się Lara ląduje po drugiej stronie mam skoczyć w kierunku drabiny ale zanim wykonam jaki kolwiek ruch wybuchają butle i Lara ginie co robie nie tak w czasie przeskakiwania (powtarzałem z 10 razy i nigdy nie udało mi się do tej drabiny dolecieć ).
Ma kto save po wykonaniu tego zadania ze skokiem kiedy Lara jest na rusztowaniu
Odpowiedzi: 2
To wiem widać to w czasie przeskoku kierunek chyba robie ok skoro Lara chwyta się linką motor spada a lara londuje z drugiej strony potem krutki przerywnik ( widać jak butle straciły szczelność ) odzyskuje kontrole nad postacią i man wedle strzałki doskoczyć do drabiny i o ten momęt mi chodzi zanim wykonam jaki kolwiek ruch butle wybuchają i Lara ginie i tak w kułko gra kto to mu prześle moje save i mi to przejdzie lub przyśle mi swoje save po rzejściu tego kurna super gra a ja stoje w miejscu
W tym momencie musisz naciskac odpowiednie klawisze kierunkowe, na ekranie pokazuja sie strzalki i w tym momencie musisz nacisnac odpowiednia kierunek, na klawie, badz na padzie.
Strona 1 / 1