To jest chyba nierozwiązalny problem :(
Witam wszystkie mózgi i prosze rozpaczliwie o pomoc! Mam duzy problem ktory męczy mnie od wielu miesięcy – wlanczam kompa {wiedząc ze jak go wylanczalem bylo wszystko ok} i windows nie moze sie uruchomic bo brakuje jakichs plikow systemowych– komp restartuje sie caly czas. Jedyne co moge zrobic zeby go odpalic to ponowna instalacja xpeka– czego mam juz naprawde dosc! dzieje sie to dosc czesto – ale czasami np przez miesiac jest ok a jak sie zacznie to w tygodniu musze trzaskac z 5 formatów! – zauwaźylem tez ze czasami po odpaleniu kompa nie wykrywa mi dysku twardego i musze go resetowac kilka razy– chyba ma to zwiazek z kasowaniem sie tych plikow ale nie jestem pewien. Poczatkowo myslalem ze to wina ramu ale sprawdzilem na innych kosciach i dzieje sie to samo :( zmienialem teź detonatory nwidia i nie pomoglo. czyzbym mial walniety dysk, proca albo plyte??? czasami komp tez dziwnie sie zamula – nie jest stabilny – czasami tez bardzo dlugo sie uruchamia– co mnie baardzo wkurza! prosze o Was o pomoc i mam nadzieje ze uda sie Wam rozwiązac ten problem :)
moj sprzet to–athlon xp 1700+ , 448ram 133 {3 kosci}, segate baracuda 60gb , geforce 2 ,plyta głowna–a7a266–e chipsetalimagik i karta dzwiekowa noname.
pozdrawiam i z góry wielkie dzięki
pieronek
moj sprzet to–athlon xp 1700+ , 448ram 133 {3 kosci}, segate baracuda 60gb , geforce 2 ,plyta głowna–a7a266–e chipsetalimagik i karta dzwiekowa noname.
pozdrawiam i z góry wielkie dzięki
pieronek
Odpowiedzi: 7
wysłałem juź sorki źe tak puźno ale zapomniałem zajrzeć na ten post wcześniej
dziekuje serdecznie wszystkim za odpowiezi – mam nadzieje ze wkoncu ten problem zniknie
ps. Cesarz czekam na maila i wielkie thx :)
ps. Cesarz czekam na maila i wielkie thx :)
pieronek.bog@wp.pl
moim zdaniem to dysk miałem podobny problem kiedyś choć nie tak uciąźliwy u mnie przyczyną były błędne sektory
podaj mi swoiego e–mail to ci wyślę program do sprawdzenia dysku baracudy on wykryje czy coś twojemu dyskowi dolega ,ale uprzedzam ten programik testuje dysk ok. 6 godzin uruchamia się go w dosie
jak jesteś zainteresowany to pisz swój e–mail
podaj mi swoiego e–mail to ci wyślę program do sprawdzenia dysku baracudy on wykryje czy coś twojemu dyskowi dolega ,ale uprzedzam ten programik testuje dysk ok. 6 godzin uruchamia się go w dosie
moim zdaniem to dysk miałem podobny problem kiedyś choć nie tak uciąźliwy u mnie przyczyną były błędne sektory
czesto tak sie dzieje gdy partycja sie pieprzy , usun fdiskiem wszystkie partycje , sformatuj go porzadnie , stworz jeszcze raz i zainstaluj
i poszukaj do asusa nowszego biosu
czesto tak sie dzieje gdy partycja sie pieprzy , usun fdiskiem wszystkie partycje , sformatuj go porzadnie , stworz jeszcze raz i zainstaluj
Strona 1 / 1