To ja teź poproszę – log
Wydaje mi się, źe chyba jest dobrze, ale wolę się upewnić.
Ciągi znaków xxxxxxxxx sam wstawiałem
Logfile of HijackThis v1.99.1
Scan saved at 21:01:22, on 2005–04–30
Platform: Windows XP Dodatek SP2 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)
Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\Program Files\CA\eTrust EZ Armor\eTrust EZ Antivirus\ISafe.exe
C:\Program Files\CA\eTrust EZ Armor\eTrust EZ Antivirus\VetMsg.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\Program Files\CA\eTrust EZ Armor\eTrust EZ Antivirus\CAVTray.exe
C:\Program Files\CA\eTrust EZ Armor\eTrust EZ Antivirus\CAVRID.exe
C:\Documents and Settings\xxxxxxxxxxxxxxxx\HijackThis.exe
R0 – HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http: xxxxxxxxxxxxxxx
O2 – BHO: AcroIEHlprObj Class – {06849E9F–C8D7–4D59–B87D–784B7D6BE0B3} – C:\Program Files\Adobe\Acrobat 7.0\ActiveX\AcroIEHelper.dll
O4 – HKLM\..\Run: [CaAvTray] "C:\Program Files\CA\eTrust EZ Armor\eTrust EZ Antivirus\CAVTray.exe"
O4 – HKLM\..\Run: [CAVRID] "C:\Program Files\CA\eTrust EZ Armor\eTrust EZ Antivirus\CAVRID.exe"
O23 – Service: CAISafe – Computer Associates International, Inc. – C:\Program Files\CA\eTrust EZ Armor\eTrust EZ Antivirus\ISafe.exe
O23 – Service: VET Message Service (VETMSGNT) – Computer Associates International, Inc. – C:\Program Files\CA\eTrust EZ Armor\eTrust EZ Antivirus\VetMsg.exe
Ciągi znaków xxxxxxxxx sam wstawiałem
Odpowiedzi: 7
Jak koszula bedzie nieco przykrótkawa to stringi bedzie widac, natomiast jak rozepniesz pare guzików to nie dość ze moher na klacie zademonstrujesz to bikini teź bedzie widoczne.
Kup w takim bardziej jaskrawym, pstrokatym kolorze cobyś i w nocy widoczny na drodze był.
PS: Nie zapomnij o kolejności wkładania, najpierw bikini potem stringi. :wink:
PS2: EL NINO podobno u Ciebie słowo drozsze pieniedzy wiec na co czekasz ?? :P
Kup w takim bardziej jaskrawym, pstrokatym kolorze cobyś i w nocy widoczny na drodze był.
PS: Nie zapomnij o kolejności wkładania, najpierw bikini potem stringi. :wink:
PS2: EL NINO podobno u Ciebie słowo drozsze pieniedzy wiec na co czekasz ?? :P
Koszule wlozysz do stringow i bedzie git :wink: .Lisowczyk:Juź prawie wszystko zrozumiałem poza tym na co mi :
stringi i bikini skoro to wszystko pod hawajską koszulą ma być ?
P.S. Tego "Dupka z przedzialkiem" moge Ci zrobic bez angazowania w to intelektu. Dla Ciebie wszystko :P .
Juź prawie wszystko zrozumiałem poza tym na co mi :
EL NINO jest jeszcze jedna sprawa do wyjaśnienia – gdybym na te stringi się skusił to pewnie byś mi podpis zmienić się przymierzył na "Dupek z przedziałkiem", a na takie zadanie intelektualne narazić Cię nie chcę.
EL NINO jest jeszcze jedna sprawa do wyjaśnienia – gdybym na te stringi się skusił to pewnie byś mi podpis zmienić się przymierzył na "Dupek z przedziałkiem", a na takie zadanie intelektualne narazić Cię nie chcę.
...i stringi kurna. I stringi Dupku :P .Bobi_robert:... musisz sobie kupić jakieś odjazdowe buty, hawajską koszule i bikini,
Lisowczyk:Nie na siłę, ale to takie trendy teraz te logi wstawiać, to i ja chciałem taki być.
Musze Cie na ziemie sprowadzic... a *** tam a nie jesteś trendy.
Trendy byłbyś gdybyś:
– Miał log naszpikowany syfem od dołu do góry tak, ze nie wiedziałbys od czego zaczynać.
– Miałbyś gołego Windowsa i IE, bez zadych SP i innych witamin
– nie miałbyś zadnego zabezpieczenia w postaci chocby antywirusa, "taka ostra jazda bez trzymanki" modna ostatnio wsród młodziezy.
Takze reasumując musisz sobie kupić jakieś odjazdowe buty, hawajską koszule i bikini, w takim stroju paradowac po miescie
Wtedy bedziesz taki gośc.
Dziękuję.
Nie na siłę, ale to takie trendy teraz te logi wstawiać, to i ja chciałem taki być.
Nie na siłę, ale to takie trendy teraz te logi wstawiać, to i ja chciałem taki być.
Na siłe chcesz coś znalezc ?? Czysto jest.
Strona 1 / 1