to chyba nie od kodekow?
witam forumowiczow mam wqrzajacy problem chcialem sobie ostatnio wlaczyc film i mi cos muli. jak wlacze film to w niektorych chodzi dobrze a w niektorych po wklejeniu napisow film muli i glos sie spoznia nie raz za tnie na chwile itp. wczoraj w 2 filmach tak mialem a inny np chodzil dobrze mialem kodeki ffdshow z 2004 i zawsze mi chodzilo dobrze zmienilem je na najnowsze z 2005 i to samo bylo teraz mam jakies divx 6 ale problem jest ciagle ten sam filmy mi mula poprposrtu :(
Odpowiedzi: 3
Napisz moźe jaki masz sprzęt? Bo jak nowe kodeki to i większe wymagania, więc jak będziesz miał złoma to wyjasni się wszystko ;)
Zresztą napisał byś jaki system masz.... i czy to co opisujesz stało sie bezpośrednio po zainstalowaniu nowych ffdshow...? I na koniec... NAJPIERW OPCJA SZUKAJ!!!!!!! (polacem w szczególności przyklejone... o tym jak posta pisać;)
Zresztą napisał byś jaki system masz.... i czy to co opisujesz stało sie bezpośrednio po zainstalowaniu nowych ffdshow...? I na koniec... NAJPIERW OPCJA SZUKAJ!!!!!!! (polacem w szczególności przyklejone... o tym jak posta pisać;)
damiancore:Moźe masz za duźo programów działających w tle? Albo np. uźywasz defragmentatora, który włącza Ci się podczas oglądania, z uwagi na małe zapotrzebowanie mocy.
Spróbuj z wyłączonym Anty–Virusem(jeźeli takowego posiadasz).
Próbowałeś zmienić odtwarzacz na inny??
Pomijam juz kwestie mocy procesora, bo zakładam, źe masz te 600Mhz na liczniku...
wszystko co powiedziales mija sie z celem bo to odpada
Moźe masz za duźo programów działających w tle? Albo np. uźywasz defragmentatora, który włącza Ci się podczas oglądania, z uwagi na małe zapotrzebowanie mocy.
Pomijam juz kwestie mocy procesora, bo zakładam, źe masz te 600Mhz na liczniku...
Strona 1 / 1