Tłumaczenie Systemu... Pilne!

HeyKa!
Chciałem prosić o pomoc! Niewiem jak mam przetyłumaczyć system. Chodzi mi o Microsoft Media Center edition 2005 mam go juz po wielkich kłopotach ale jest. Aha Przepraszam ElNino za to ze ost poniosły mnieemocje! Prosze o pilną odpowiedź!

Odpowiedzi: 17

pojechane jak kupa po trawie... jaki z tego morał? nie trzymaj roweru na balkonie bo ci donniczki zajebią... !
KoszMareK
Dodano
12.01.2005 22:28:07
KoszMareK, musisz z tym systemem iść na najbliźszy komisariat policji. Juź oni ci tam wszystko przetłumaczą :mrgreen:
Gagman
Dodano
12.01.2005 21:40:00
KoszMareK:
wiesz co? skąd wiesz kim jestem i nie pisz cwoku do mnie! chce wiedzieć jak sie to robi i tyl!

Nie piszę do Ciebie tylko na Berdyczów.
Umiejętność czytania ze zrozumieniem widać jest Ci obca.
Jedź do Irlandii, zatrudnij się w MS i zajmij się tłumaczeniem. To jedyne legalne i rozsadne wyjście.
Fakt nie wiem kim jesteś i szczerze powiedziawszy taka iwedza mi na nic, ale moge podejrzewać w stopniu graniczacym z pewnością, źe .....złodziejem.

PS.
Poniewaź nie piszę do Ciebie to nie czytaj moich postów – to bardzo nieładnie cudzą korespondencję wertować.
Rebe
Dodano
12.01.2005 21:33:31
wiesz co? skąd wiesz kim jestem i nie pisz cwoku do mnie! chce wiedzieć jak sie to robi i tyl!
KoszMareK
Dodano
12.01.2005 21:23:15
Czy Ty rozumiesz co się do Ciebie pisze?
Wydajem i się, źe nie.
Żeby dosadniej tego nie określić : wybij sobie z głowy "tłumaczenie systemu", bo raz źe to nie jest legalne, a dwa nawet gdyby przyjąć, źe moźna to zrobić to nie na poziomie – choćby najbardziej inteligentnego, sprawnego i wykształconego informatyka–polonisty – jednoosobowym.
Życia by Ci nie starczyło.
Rebe
Dodano
12.01.2005 20:23:40
W sumie nawet nie wiem co to za program, ale jak jest z MS to bedzie ciezko ;–P, ale sprobuj moze da rady takim czyms jak restorator.
JaMaL
Dodano
12.01.2005 20:21:30
ej pisałem tu byście powiedzieli mi o tym jak mam przetłumaczyć system a nie gadać o jakis gacaich... dzieki za zrozumienie!... :twisted:
KoszMareK
Dodano
12.01.2005 20:05:51
Rebe:
Rudiczek:
Oj Rebe po Tobie spodziewałem sie dosady a ty mi tu takiego lajtasa zapodajesz spodnie przez głowe phi słabe mosci Rebe słabe :wink:

To spróbuj włoźyć, a o wynikach melduj w załączeniu przekazując dokumentację audio/video.

I o gaciach nie zapomnij bo Rebe gotów podwarzać eksperyment ;)
Anonymous
Dodano
12.01.2005 19:10:24
Rudiczek:
Oj Rebe po Tobie spodziewałem sie dosady a ty mi tu takiego lajtasa zapodajesz spodnie przez głowe phi słabe mosci Rebe słabe :wink:

To spróbuj włoźyć, a o wynikach melduj w załączeniu przekazując dokumentację audio/video.
Rebe
Dodano
12.01.2005 19:07:10
Rudiczek
Dodano
12.01.2005 14:50:16
A po co "dawać" ? Wystarczy wgrac i niech system sam siebie tłumaczy :mrgreen:
Rebe
Dodano
12.01.2005 11:45:05
Rebe:
Bobi_robert:
Nie przetłumaczysz

Dlaczego?
Zaczyna grzebać w kodzie i po kłopocie – będzie to tak samo legalne, jak ten system teraz.

Eee tam.
Dajesz slownik ang–pol i tlumaczysz.
theboss78
Dodano
12.01.2005 11:35:12
Rudiczek – czy chodziło Ci o "włoźenie spodni przez głowę "?
Rebe
Dodano
12.01.2005 08:13:24
KoszMareK zdaje sie ze nie wyczułes ironii z ust naszego najjasniejszego 8) ja pisząc szczerze tez sie długo uczyłem kiedy Rebe pisze cos z jajem a kiedy pisze cosik na powaznie ale nie o tym
jesli chcesz grzebac w kodzie zródłowym systemu operacyjnego Windows to po pierwsze narazisz sie na duuuze kłopoty bo producent widac nie zyczył sobie polskiej wersji językowej po drugie musiałbys dostac kod zródłowy a to jest prawie tak samo mozliwe jak hmm i tu brakuje mi dosadnego przykładu (chłopaki pomocy plizz :lol: dopisujcie jakies przykłady z jajem ) więc jak sam widzisz windows media center eng jest taki i taki byc musi jedyne co mozesz miec w naszym rodzimym języku to nazwy plików foldery i nazwa uzytkownika
ale mimo wszystko zycze powodzenia moze uda sie tobie zdekompilowac to i owo kliknij jak idzie praca :lol:
Rudiczek
Dodano
11.01.2005 21:29:30
a jak mam to zrobić? jak zmieniać! prosze! powiedzcie mi!!! :!:
KoszMareK
Dodano
11.01.2005 21:10:35
Bobi_robert:
Nie przetłumaczysz

Dlaczego?
Zaczyna grzebać w kodzie i po kłopocie – będzie to tak samo legalne, jak ten system teraz.
Rebe
Dodano
11.01.2005 17:55:51
Nie przetłumaczysz
Bobi
Dodano
11.01.2005 16:08:14
KoszMareK
Dodano:
11.01.2005 16:05:07
Komentarzy:
17