Tlen+GG (2w1) w XP ... znikająca ikona GG !
Po kaźdym uruchomieniu komputera znika mi z paska zadań ikona GG. Nie jest to zapewne wielki kłopot, ale jak dla mnie jest to strasznie denerwujące. Za kaźdym razem musze w dostosowywaniu tego czy ikona ma być zawsze widoczna/zawsze ukryta/ukryta gdy nieaktywna zmieniać na zawsze widoczną. Tak jak mówię mam GG w Tlenie, więc nie wiem jakby sie zachowała ikona od GG oddzielnie uruchomioego .. Prośba nasuwa sie sama .. czy ktoś kurde wie jak to zmienić na stałe ???
Odpowiedzi: 9
normalny tlen wersja 5.20.2.5 .... mialem wcześniejsze wersje i to samo było : . Kiedyś formatowałem partycje C postawiłem na nowo XP i to samo .. zainstalowałem sp1.. nic nie pomogło. czary mary
Witam!
A jaka masz wersje Tlena? moze masz Tlena Plus?
A jaka masz wersje Tlena? moze masz Tlena Plus?
:roll: ja pisze o GG w Tlenie, a nie GG solo ... jest mozliwość posiadania Tlena a w nim GG , a nie porogram osoby GG ... ale sprobuje dac tą zgodność tlenowi ... Nie mam programu GG więc tej ścieźki co podałeś teź nie mam
kbas:jimi:nie ma mocnych na ten problem :?: :roll: :shock:
co ciekawe:
jeźeli odpalamy ręcznie z okna poleceń Total Commander (Ctrl+J), to nie ma problemu.
Odpalanie z folderu nic nie daje!
Jest!
Trzeba wejsc do folderu z GG (standardowo C:Program FilesGadu–Gadu) , prawy klawisz na gg.exe, Właściwości, Zgodność – zaznaczyć Uruchom ten program w trybie zgodności z i wybrać Windows 98/Windows ME
jimi:nie ma mocnych na ten problem :?: :roll: :shock:
co ciekawe:
jeźeli odpalamy ręcznie z okna poleceń Total Commander (Ctrl+J), to nie ma problemu.
Odpalanie z folderu nic nie daje!
Nie znam się zbyt na plug–in'ach i innych ale jeźeli koniecznie chcesz mieć szybki dostęp do GG i mieć ikonę na pasku to wstaw sobie skrót do GG w pasku szybkiego dostepu (przy guziczku "start":) )
nie ma mocnych na ten problem :?: :roll: :shock:
jimi:Nie mam zainstalowanego źadnego plugina KILLGG itp ... a statusów synchronicznych nie chce, bo często jestem dostępny na tlenie, co nieznaczny, ze chcę taki być na GG ;–)
Mam ten sam problem, ikona znikła mi po naprawie XP.
Usunołem i ponownie zainstalowałem GG, ale to nie pomaga.
Nie mam zainstalowanego źadnego plugina KILLGG itp ... a statusów synchronicznych nie chce, bo często jestem dostępny na tlenie, co nieznaczny, ze chcę taki być na GG ;–)
Strona 1 / 1