Tlen.exe – Błąd aplikacji – jak to rozwiązać?
wyskakuje okienko z takim błędem... Instrukcja spod adresu "blablabla jakaś tam" odwołuje sie do pamięci pod adresem "blablabla jakimś tam". Pamięć nie moźe być "read".
i tak co jakiś czas. Jak sobie z tym poradzić?
i tak co jakiś czas. Jak sobie z tym poradzić?
Odpowiedzi: 7
jimi:5.30.3.1. mam kilka pluginów,
Wydaj mi się źe powinieneś zainstalować wersje 55031 to jest najnowszą moźe wtedy się coś zmieni.
No niestety dalej jest problem. Zainstalowany został starszy tlen. System jest świezy XP SP2. O co chodzi w tym błędzie, ze pamięć nie moźe być "read". Ktoś ma jakieś pomysły jak to rozwiązać? bo mi juź ręce opadają :\
Zainstaluj cos starszego i na czysto bez dodatków. Potestuj i zobacz czy problem występuje nadal. Moze uzywaliscie jakiegos "Registry Czysciciela" i poniosło was z usowaniem..:P ??
Zainstaluj cos starszego i na czysto bez dodatków. Potestuj i zobacz czy problem występuje nadal. Moze uzywaliscie jakiegos "Registry Czysciciela" i poniosło was z usowaniem..:P ??
tak przeinstalowywałem tlena.... tzn sprawa wygląda tak, ze to u dziewczyny sa takie problemy a ma dokładnie tą samą wersję i te same pluginy co ja... a u mnie takich problemów nie ma.
Probowales reinstalacji Tlena?
Ta wersja ma humorki z niektorymi pluginami wiec ewentualnie wroc do starszej wersji.
Ta wersja ma humorki z niektorymi pluginami wiec ewentualnie wroc do starszej wersji.
5.30.3.1. mam kilka pluginów, ale nigdy nie było tego problemu więc nie sadze by to była ich wina. Problem pojawił się po przeinstalowaniu XP.
Strona 1 / 1