Tibia Błąd
Witam mam problem z grą Tibia poniewaź w windowsie 98 wyskakuje mi błąd i nie chce się uruchomić po zalogowaniu, zaś na kompie siostry uruchamia się ale otwiera się w małym okienku i jak zmieniam rozdzielczość to i tak się rozdzielczość nie zmiania a jeszcze na innym kompie zamula gra i nie da się grać. Proszę o pomoc Z góry dzięki
Odpowiedzi: 6
slig2:Jak jesteś głupi to nie zrozumiesz :)
Gościu, szanuj słowa...
Od łącza to nie jest bo to jest kawiarenka internetowa i na jednym kompie idzie normalnie a na innym zamula. A co do łącza to jest 1 mb neostrada.
[S]oprano:a jakie masz łącze?
jak gra zmula to znaczy źe masz słabe łącze. Teź to miewam. Zdarza się teź to jak jest za duźo osób na serverze. okno ja zwiększam kwadratem z prawej górnej strony, to powiększa ekran
a gdzie on napisal ze to problemy z laczem? co on w ogole tam napisal?! My nie wrozki i ciezko poradzic znajac tylko te informacje ktore podal slig2
a jakie masz łącze?
jak gra zmula to znaczy źe masz słabe łącze. Teź to miewam. Zdarza się teź to jak jest za duźo osób na serverze. okno ja zwiększam kwadratem z prawej górnej strony, to powiększa ekran
Jak jesteś głupi to nie zrozumiesz :)
czy moge nic nie rozumieć :?:
Strona 1 / 1