Thunderbird
Mam takie małe pytanko chodzi mi o to
Jestem w cafe chce sciagnąć poczte (wczesniej uzywałem the bat i wszystko było jasne)
jak zrobić tak zeby sciągnąć poczte na komputer w cafe tym nderbirdem a puzniej przenieść to wszystko na komputer w domu moze być
Tych plików jest sporo więc ręczne zapisywanie nic nie da pozdro
Jestem w cafe chce sciagnąć poczte (wczesniej uzywałem the bat i wszystko było jasne)
jak zrobić tak zeby sciągnąć poczte na komputer w cafe tym nderbirdem a puzniej przenieść to wszystko na komputer w domu moze być
Tych plików jest sporo więc ręczne zapisywanie nic nie da pozdro
Odpowiedzi: 5
X:\Documents and settings\nazwa uzytkownika\Dane aplokacji\Thunderbird
Włącz pokazywanie plików ukrytych.
Włącz pokazywanie plików ukrytych.
damiancore:Temet w dziale WIndows XP, juź Ci się znudział?
a ty po co przyszłeś liczbe postów sobie nabijać
Jak by cię to interesowalo to był tam moj jeden post na tamat the bat i uprawnien administratora i byłem tam dlatego.
Thanx Bobi
Tylko jeszcze jedno zrobiłem sobie kopie tym programikiem wszystko ładnie pięknie ale...
Odinstalowuje thunder birda restart ponownie go intstaluje a on ma juz ustawione moje konto i dostęp do wiadmoosci.
PYTANIE
Gdzie program przechowuje te dane
damiancore:Temet w dziale WIndows XP, juź Ci się znudział?
a ty po co przyszłeś liczbe postów sobie nabijać
Jak by cię to interesowalo to był tam moj jeden post na tamat the bat i uprawnien administratora i byłem tam dlatego.
Thanx Bobi
Tylko jeszcze jedno zrobiłem sobie kopie tym programikiem wszystko ładnie pięknie ale...
Odinstalowuje thunder birda restart ponownie go intstaluje a on ma juz ustawione moje konto i dostęp do wiadmoosci.
PYTANIE
Gdzie program przechowuje te dane
Zaopatrzyć się w MozBackup, pozwala na eksport/import ustawień (w tym maili) z Thunderbirda i Firefoxa.
Temet w dziale WIndows XP, juź Ci się znudział?
Strona 1 / 1