thunderbird ! to jest ***
zrobilem wszysciutko tak jak na opmocy tlena wsyztskie porty wpisalem wszystkie adresy a ten badziew i tak nie wysyla poczty jest okno – polaczony i moge czekac i czekac i tak nie wysle!!! OE^ juz smiga bez problemu co jest z tym badziewiem thunderbird! albo ja juz cos zle robie napiszcie mi tu jak krowie na rowie co mam zrobic bo ja juz mam dosc tego programu.!
ps. jak skonfigurowac SSL bo jesli go wylacze to idzie a ja musze meic ssl
ps. jak skonfigurowac SSL bo jesli go wylacze to idzie a ja musze meic ssl
Odpowiedzi: 9
sdcom sprawdz czy gdzies nie popelniles jakiejs literowki (albo pomyliles pola) bo na 100% to twoja pomylka.
Thunderbird jest bardzo prosty w konfiguracji i przyjazny w uzytkowaniu. Mam konta na o2 i Thunderbird je poprawnie i bezproblemowo obsluguje.
Thunderbird jest bardzo prosty w konfiguracji i przyjazny w uzytkowaniu. Mam konta na o2 i Thunderbird je poprawnie i bezproblemowo obsluguje.
No tak racja:–)
To więce sie nie powtórzy.... :oops:
To więce sie nie powtórzy.... :oops:
Aha tylko uzywaj opcji "zmien", jak cos Ci sie przypomni... bo inaczej "jestes bardziej"
No i zeby nie bylo – sam to napisales ! :P
No i zeby nie bylo – sam to napisales ! :P
Acha i jeszcze.........
Niktóre systemy rzeczywiście są do dupy, ale ja bym napisał: "Wszyscy uźytkownicy sa do dupy! Tylko niektórzy bardziej..."
brtx:"Wszystkie systemy operacyjne sa do dupy! Tylko niektore bardziej..."
Niktóre systemy rzeczywiście są do dupy, ale ja bym napisał: "Wszyscy uźytkownicy sa do dupy! Tylko niektórzy bardziej..."
EL NINO:Jakiego systemu uzywasz Manik ?
Niestety jestem skazany na win XP, ale gdzieś tak za tydzień format–freedom.........zegnaj microsoft witaj DEBIAN LINUX
Ot co 8)
Nie brtx, znam inne:
"...jak admin jest *** i Solaris kupa."
"...jak admin jest *** i Solaris kupa."
EL NINO:Jakiego systemu uzywasz Manik ?
A co to ma do tego tematu?
Znasz takie powiedzenie? "Wszystkie systemy operacyjne sa do dupy! Tylko niektore bardziej..."
Jakiego systemu uzywasz Manik ?
THUNDERBIRD NIE JEST DLA UŻYSZKODNIKÓW!!! PRZY TYM PROGRAMIE TRZEBA TROCHE MYŚLEĆ!!!!
Pierwsza i ostatnia porada:
PRZECZYTAJ WSZYSTKO DOKŁADNIE. Wszystkie komunikaty i informacje w okienkach.
PS: Thunderbird jest o niebo lepszy od badziewia z microsoftu. W ogole produkty z zapadliny krzemowej sa do bani.
Pierwsza i ostatnia porada:
PRZECZYTAJ WSZYSTKO DOKŁADNIE. Wszystkie komunikaty i informacje w okienkach.
PS: Thunderbird jest o niebo lepszy od badziewia z microsoftu. W ogole produkty z zapadliny krzemowej sa do bani.
Strona 1 / 1