THPS2 – patch
Jest jakiś patch do THPS2??? Mam pewien problem w grze. Kiedy klikam strzałke w prawo lub w lewo, gra automatycznie sie wyłącza. Moźna grać tylko w karierze. Nigdzie indziej nie da sie kliknąć.
Mam oryginalną pełną wersje.
Moźecie mi podać jakiegoś patcha albo łate do tej gry???
Z góry ThX :D
Mam oryginalną pełną wersje.
Moźecie mi podać jakiegoś patcha albo łate do tej gry???
Z góry ThX :D
Odpowiedzi: 11
Dark Lord, kaźdy Twój następny post mający na celu trollowanie i nic więcej obróci się w niwecz.
Over:A porównania co do imion uźytkowników mozesz sobie darować, bo to źałosne :roll:
Po tresci wszystkich dotychczasowych postow uzytkownika Dark Lord mozna wywnioskowac ze nie ma wiecej niz 10lat, wiec co nie co mozna mu wybaczyc :lol:
Dark Lord:To se poszukaj!! Spiderek!! Moźe Spider–Man??
To Ty chcesz nas przekonać o istnieniu takiego patcha, to Ty musisz to udowodnić, a mówiąc 'to se poszukaj' tylko udowadniasz, źe sam nie jesteś pewien czy takowy istnieje. A porównania co do imion uźytkowników mozesz sobie darować, bo to źałosne :roll:
To se poszukaj!! Spiderek!! Moźe Spider–Man??
A ty Wielebny Dark Lordzie przestań rzucać aluzjami które nie mnie się tyczą a ciebie.
UPD: A zresztą EoT – dostaniesz jutro w szkole :wink:
UPD2: Byłem idiotą źe ci zrobiłem avatkę
UPD: A zresztą EoT – dostaniesz jutro w szkole :wink:
UPD2: Byłem idiotą źe ci zrobiłem avatkę
Dark Lord to zapodaj linka skoro taki patch istnieje.
Doprawdy?? Czyźbyś nie wiedział, źe istnieje coś takiego jak nieoficjalny patch?? Wiele stron takie posiada!! Najpierw pomiśl zanim cośnapiszesz. Wiem, źe piszesz tylko daltego źęby miec lepsze statsy ale nie moźesz wprowadzać w błąd innych...
Doprawdy?? Czyźbyś nie wiedział, źe istnieje coś takiego jak nieoficjalny patch?? Wiele stron takie posiada!! Najpierw pomiśl zanim cośnapiszesz. Wiem, źe piszesz tylko daltego źęby miec lepsze statsy ale nie moźesz wprowadzać w błąd innych...
Na stronie Activision nie ma, czyli – patch nie istnieje
bartek89:www.google.com
Szukałem...Sprawdzałem na stronie neversoft'u, ale coś nie chce u mnie wchodzić.
Nie piszcie więcej textów typu " www.google.pl" bo to w niczym nie pomaga. Przecieź to jest pewne, źe zanim załoźyłem ten topic, sprawdzałem na gooooooooglach.
Proszę o link do patcha!
www.google.com
Strona 1 / 1